Jump to content

Asussus

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Asussus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Buna deci am inteles ca nu am voie sa ofer streaming signals si alte servicii de vizionare .. asta am si zis , am scos de pe situl meu acele posibilitati de a se vedea live , a ramas doar acele clipuri youtube. Dar daca eu as modifica video si l-as urca eu pe profilul meu youtube, si le-as difuza pe situl meu ? Ar avea ceva ? 1. Continut in fiecare post. 2. Vizitatori am organici in jur de 5000-6000 unici pe zi cu 20000 afisari. 3. Nu ofer posibilitatea de a se vedea live streaming pe situl meu. 4. Ei m-au platit odata si aveam posibilitatea de a se vedea live. 5. De ce nu mar plati si acum daca am scos live streaming ce era ilegal. Vreau sa ma ajutati va rog frumos nu as vrea sa primesc ban ... as vrea sa fac totul legal da pe ninsa asta. Niste sfaturi v-as fi recunoscator. Multumesc mult. P.S. Uitati de exemplu si acest site http://euro-2012.ro/cinci-meciuri-memorabile-intre-anglia-si-suedia-8685.html Are lafel continut sportiv nu ofera sa se vada informatii live .. si are adsense .
  2. Imi poate explica cineva daca se poate ? Vreau un raspuns se poate ?
  3. Vreau sa specific daca as modifica site-ul si as lasa lafel ca si pana acum sa scriu live tv online , reluari bla bla , dar eu sa nu ofer posibilitatea de a se vedea pe situl meu ci am sa fac un alt site pe blogspot (free) unde voi pune doar stremuri catre acele posturi dar fara reclame adsense pe acel blog. E ceva ilegal cu asta ?
  4. suma de 165 euro .. Dar spuneti-mi ce e in negerula cum as putea face in asa fel incat sa nu imi baneze. Cum sa fac in asa fel incat sa nu fie inpotriva lor. As pute face in asa fel incat sa fac continutu ca pentru asa ceva adik postez reluari sau live da doar continutul ...dar sa nu ofer posibilitatea dea a se vedea ... Si daca aveti posibilitatea aratati-mi si mie unde scrie in tos despre live streaming ms . http://s15.postimage.org/7g53ncgcb/Untitledzz.png
  5. Vreau sa va intreb legat de politica Google Adsense. Am un site pe care sunt plasate anunturile de la Adsense. Continutul meu este de a oferi vizitatorilor posibilitatea de a vedea meciurile , emisiunile in reluare si live pe anumite canale TV pe care nu le au toti. In politica Google Adsense nu am vazut specificat de acest lucru nimic, e posibil sa fi omis eu ceva. Vreau sa mai specific ca prima luna am practicat lafel acelasi continut , tot oferind utilizatorilor sa poata vedea live, sau reluare emisiunile postand stream-uri catre acele posturi TV pe site-ul meu, si Google mi-a trimis plata dupa care am retras si banii. Trag concluzia ca odata ce am primit acei bani de la Google Adsense , ei au verificat site-ul meu + continutul si apoi mi-au trimis banii. Voi ce parere aveti. Multumesc mult.
×
×
  • Create New...