Jump to content

blackandgold

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blackandgold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. locatia voastra e la Fundulea pe undeva pe unde ar trebui sa se tina si gay festul.
  2. lipsa de bun simt, creier, femei si lipsa de limita = RSTuri. cautati dexul daca nu stiti ce inseamna resturi. de preferat prin casa, la prieteni etc, sa fie voluminos si cu coperti groase ca sa aveti ce sa va scapati pe picioare si ca sa va dati seama de greutatea nestiintei, lipsurilor si intolerantei.
  3. da-mi harta, ca o citesc intr-un minut. fiecare post al vostru nu face altceva decat sa sustina afirmatiile mele: ca sunteti batuti maxim in cap. asta pt. care se simte. hai cu incapacitatea ca va apartine. kw3rln o sa va faceti posta intre voi dak esti gay. trist sau scarbos? nu stiu.
  4. ba, nu ati fost azi la capacitate? acolo trebuia sa va concentrati pe greseli FUNDamentale gramaticale. deci a recunoscut wildchild primul ca e gay. felicitari. cati iubiti ai pe rst? va bate logica,probabil la fund, ca in cap nu mai e loc. in cap sunteti deja maxim de batuti.nu exista vreun polonic mandru pe undeva. azi se numara incapacitatile umane pe RSTuri.
  5. sunteti croiti special pt. gay, asta poate pt. ca urati femeile ca si ei. sunteti frati de cruce cu gayii, sunteti din acelasi aluat. la gayfest cu voi.nu mai stati.care e primul care recunoaste ca e gay? ia sa vedem.
  6. come out of the closet! cum v-ar sta cu parul roz si cu flori defiland alaturi de gay? nu are rost sa va ascundeti orientarile sexuale reale.ReSTurilor. aia va asteapta, nu are rost sa pierdeti timpul pe rst cand va puteti gasi niste iubiti. s-ar putea dupa ce ii cunoasteti mai bine sa scrieti mai greu stand pe partea dorsala.ca doar nu degeaba sunteti facuti mai din dos.
  7. cica va asteapta aia de la gay fest. au auzit ca sunteti misogini, asa ca s-au gandit ca sigur sunteti pe invers. nu ii lasati sa astepte. sigur o sa va gasiti niste parteneri buni acolo.
×
×
  • Create New...