Jump to content

akaroot

Active Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by akaroot

  1. Ofer 10 euro in paypal unei persoane care imi poate face 9 tranzactii de tip "I'm paying for goods or services" in contul meu, nu ma intereseaza sumele pe care persoana in cauza le trimite. Pot fi si 10-15 centi.

    Ideea este ca am nevoie de 9 tranzactii pentru ca ceilalti bani ce ii am sa poate fi transferati pe card.

    Odata ce celelalte tranzactii au fost efectuate si banii mi-ai fost deblocati dau inapoi 10 euro.

  2. Din 2006 de cand am gasit aces forum se putea baga pula in gura si acum se dau warnuri... da-mi ban acum pentru offtopic si pentru ca am bagat din nou pula. Ce a fost si ce a ajuns.... nu mai injurati ca peste 80% sunt minori ... pacat a fost frumos acu cativa ani.

    Bai nytro mai taie din copii dai dracu!

  3. Are Legend User, de ce comentezi aiurea.

    Si ce pula mea ii da cumva ceai cu biscuiti?

    Daca era cont pe ceva payed .. e doar un tracker romanesc cu maxim 10 seederi/torrent...trebuia sa zic ceva si totusi imi pare rau ca am adus din nou acest post pe prima pagina...

    Edit:

    IN PULA MEA ARE MUZICA PE INDEX X( cine ar vrea asa ceva?

  4. ING si BT sunt cele mai convenabile cand vine vorba de online si internet banking, cand alegi o banca ai grija sa ai si un ATM langa tine. Eu folosesc BT si am internet bankingul activat, este un + foarte mare optiunea de a introduce codul de la WU direct pe site i-ar banii iti intra automat in cont.

  5. @franxu nu era asta un forum de IT ?

    Cumperi o drona si ii dai headshot. =))

    De aceea este postat la sectiunea offtopic.

    Nu este foarte greu sa o distrugi psihic... use your imagination. Photoshop => Facebook/Twitter/Google+ ... poti creea si un website pe care sa il raspandesti foarte usor. Fake SMS ID, email, etc.

  6. fulminator nu ai inteles defapt ce am vrut eu sa fac. Dar sper sa iti dai seama...uitate la postul tau si poate mai sunt cateva dar foarte putine si comparale cu posturile celorlalti. Dupa ce ai facut asta sper sa intelegi scopul topicului. Pe langa asta am vrut sa vad cata atentie obtine acest topic.

  7. Cand vine vorba de abureala ... cea mai mare abureala a timpurilor "RELIGIA"

    Religia a convins oamenii ca exista un om invizibil care vede tot ce faci in fiecare minut al zilei iar omul invizibil are o lista cu 10 lucruri pe care nu vrea sa le faci :))

    Si daca faci aceste lucruri are un loc special plin de foc , fum ,un loc al torturii unde te va trmite sa arzi , sa tipi .. etc

    Dar te iubeste =))

    Acum ca sa nu ma refer la religie .. parerea mea este ca nu exista acea "entitate" doar speram sa existe in momentele grele ale vietii.

    Nu mai vorbiti de religie, nu vreau ca acest post sa ofenseze pe cineva. Se discuta strict despre o entitate care ne-a create fie ea sau nu "Dumnezeu".

    De ce crezi ca acea entitate nu exista?

  8. Puteti gasi rezolvarea la aceasta problema gandind si rational pornind de la ideea stupida de Bing Bang pentru ca acesta teorie e doar o poveste de adormit copii ce ne-a fost introdusa de carti,filme,tv ( toate mijloacele de manipulare).Pe langa acest lucru,este un documentar pe Youtube facut chiar de un om de stiinta in care demonstreaza logic si rational ca bing bang-ul nu s-a intamplat vreodata.

    Acum,pentru mine,exista Dumnezeu si va exista in continuare pentru ca stiu unde sa il gasesc in aceasta lume ( in suflet ).

    Lucrurile sunt cu totul altfel dar e mult de discutat pe aceasta tema.

    Si totusi avem dovada ca orice vietate evolueaza, greu dar totusi evolueaza. De ce crezi ca am fost creati de asa numitul "Dumnezeu" si nu de o forma extraterestra care poate a disparut , sau de ce crezi ca macar o forma de viata sau energine din lumea asta stie ca noi existam?

  9. nu te contrazic dar nici nu iti tin partea.nu vreau sa incepem discutii fara sfarsit aici, va fi mult offtopic.

    De aceea postul este in sectiunea offtopic. Intrebarea e simpla , crezi sau nu si cateva argumente. Si spun inca odata nu vreau sa includeti biserica si religia aici.

  10. Urmaresc de 4 ani si ceva acest forum, iar in intervalul acesta de timp am vazut multi oameni prosti si multi oameni pe care pot spune ca ii respect foarte mult pentru stilul lor de gandire.

    De cateva zile caut materiale pro si contra unei entitati supranaturale sau cum ii spun multi Dumnezeu. As vrea sa imi spuneti daca credeti ca exista asa ceva si cateva argumente.

    PS. NU MA REFER LA RELIGIE!

×
×
  • Create New...