Jump to content

akaroot

Active Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About akaroot

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A comandat cineva ceva de aici pana acum ? http://puyr3jb76flvqemhkllg5bttt2dmiaexs3ggmfpyewc44vt5265uuaad.onion/
 2. E prea scump coaie, cu 800 iti iei ceva de genu http://www.citgrup.ro/servere/second-hand/dell_poweredge_1950_iii/22803.html
 3. Care e ala care a mutat postul https://rstforums.com/forum/107185-ofer-10-euro-paypal.rst fara motiv si fara sa zica nimic?
 4. Care e ala care a mutat postul si nu zice nimic ?
 5. Ofer 10 euro in paypal unei persoane care imi poate face 9 tranzactii de tip "I'm paying for goods or services" in contul meu, nu ma intereseaza sumele pe care persoana in cauza le trimite. Pot fi si 10-15 centi. Ideea este ca am nevoie de 9 tranzactii pentru ca ceilalti bani ce ii am sa poate fi transferati pe card. Odata ce celelalte tranzactii au fost efectuate si banii mi-ai fost deblocati dau inapoi 10 euro.
 6. Din 2006 de cand am gasit aces forum se putea baga pula in gura si acum se dau warnuri... da-mi ban acum pentru offtopic si pentru ca am bagat din nou pula. Ce a fost si ce a ajuns.... nu mai injurati ca peste 80% sunt minori ... pacat a fost frumos acu cativa ani. Bai nytro mai taie din copii dai dracu!
 7. Si ce pula mea ii da cumva ceai cu biscuiti? Daca era cont pe ceva payed .. e doar un tracker romanesc cu maxim 10 seederi/torrent...trebuia sa zic ceva si totusi imi pare rau ca am adus din nou acest post pe prima pagina... Edit: IN PULA MEA ARE MUZICA PE INDEX cine ar vrea asa ceva?
 8. Este free singup....
 9. ING si BT sunt cele mai convenabile cand vine vorba de online si internet banking, cand alegi o banca ai grija sa ai si un ATM langa tine. Eu folosesc BT si am internet bankingul activat, este un + foarte mare optiunea de a introduce codul de la WU direct pe site i-ar banii iti intra automat in cont.
 10. Cum ii spune la pluginul din partea stanga cu facebook?
 11. Blogul o sa fie ceva foarte basic, hostul si domeniul au fost achizitionate...daca o sa aiba succes si o sa iasa ceva bani si autorul/editorul o sa ia ceva banuti... Pt mai multe info trimiteti PM
 12. Cei care au cativa ani pe forum, multumitii lui Sickness pentru el... (Care isi mai aduce aminte de el)
 13. Nu s-au postat date personale, iar facand referire la regula numarul 1...nu sa incalcat nimic nici de acolo, nimeni nu a facut offtopic in acest post inafara de noi doi...eu facand offtopic prin acest reply, nu este un post inutil, nu sa amenintat sau insultat nici un alt membru iar restul nu are rost sa le mai insir. Scuze pentru offtopic.
 14. De aceea este postat la sectiunea offtopic. Nu este foarte greu sa o distrugi psihic... use your imagination. Photoshop => Facebook/Twitter/Google+ ... poti creea si un website pe care sa il raspandesti foarte usor. Fake SMS ID, email, etc.
×
×
 • Create New...