Jump to content

Nvidia3D

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nvidia3D

  1. Exista vreo pierdere daca folosesc un cablu original de la router ? de ala cu mufa RP-SMA ?
  2. stiti ca era faza aia acu 2/3 ani ...ca poti face nustiu ce fraude bancare .. daca are firmware-ul RH17 sau ceva de genu Probabil respectivul din mainpost cere in jur de 10000 euro pe el.
  3. //nevermind //pana la urma am reusit sa decryptez parola cu un pont de la TheTime
  4. cam care e rata de castig la o asemenea antena ? .. in cazul asta ce as putea obtine de la un dlink di600 b5 revision care nu suporta ddwrt ? Stiu stiu stiu...cel mai prost router posibil. Trebuie sa ma orientez spre altul
  5. Vezi aici ca`s o gramada de aplicatii pentri toate tipurile de telefoane http://forum.mobilism.org
  6. Dupa cum au spus si cei din posturile anterioare, kernelul trebuie sa suporta overclock. Eu la telefonul meu l-am dus din frecventa de 1.2 ghz in 1.9 ghz. Sporul de performanta era mult mai mare dar bateria era vai de capul ei. Te sfatuiesc sa nu faci overclock pana cand nu instalezi un custom rom si asimilezi ceva cunostine solide in ale androidului.
  7. Sau vezi ca sunt pe google scutiri medicale ...si au stampila deja facuta in word.
  8. Mai era faza si cu internet prepay to free si ala. O cartela de aia avea 100 mb trafic. Eu comandasem aproape 300 de cartele de alea. Nu am mai avut probleme cu netul o perioada.
  9. Ma numesc Razvan si am 18 ani. Doresc sa invat cat mai multe deoarece chestii care mi se par mie imposibile pe aici vad ca sunt floare la ureche. Momemtan am invatat sa decryptez o parola Si inca ceva....stiu HTML, CSS si un pic de php si ceva C++ (il fac la liceu (mate-info)). Sooo.... HI ALL !
×
×
  • Create New...