Jump to content

Survivor

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Survivor

  1. Link Academy Romania - Grup deschis persoanelor care frecventează, au finalizat sau intenţionează să urmeze cursurile LINK Academy din România.
  2. ?i acum... dup? un an de studiu, când ajungem aproape de final (m? refer la cei care sunt înscri?i ?i finalizeaz? cursurile la 1 noiembrie 2013), care sunt impresiile voastre "din interior" ?
  3. Buna asta Diploma (in functie de domeniul ales), daca te interesezi un pic mai in detaliu vei vedea ca este recunoscuta international. Eu personal m-am inscris anul acesta la programare php (domeniu cu care cochetez de circa 4 ani dar numai din pasiune). Am avut mari suspiciuni cand am dat peste Link Academy. Au trecut cam 3 luni in care m-am tot documentat daca ceea ce scriu pe site este sau nu real. In cele din urma am decis sa ma inscriu, dupa ce am citit printre altele si pe site-ul de la realitatea tv ultimele noutati despre ei. Scopul meu este ca anul viitor sa sustin examenul pentru certificatul Zend. Odata obtinut, am convingerea ca-mi va deschide usile mult mai usor la interviuri pentru un post de junior php. Daca mai este cineva care s-a inscris anul asta, sau care termina in toamna, n-ar fi rau sa posteze aici. Asa poate ne vom putea ajuta reciproc. Va tin la curent ! Pana atunci, aviz amatorilor de design web (exista si aceasta specializare la Link Academy) poate va aruncati un ochi si pe 99designs.com (recomandat chiar de Link Academy). E o cale interesanta de a face bani pentru a va plati scoala, poate chiar de a va crea un portofoliu... Bafta !
×
×
  • Create New...