Jump to content

Ionut2k

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ionut2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. numai pentru asta nu meriti. singura modalitate pentru tine ar fi sa il prinzi cand e online, sa vorbesti cu el/trimiti un mail cu care sa il fraieresti sa intre pe un site, unde fie ai o pagina de phishing, fie un xss ca sa ii iei cookie-ul, totusi prima e cea mai recomandata. cauta pe forumul asta. erau la un moment dat niste template-uri de hi5, yahoo, samd, dar eu sugerez sa iti aduci aminte cum il chema pe rex
  2. nu am vb in calc. de unde numele lui dzeu instalez netcomm.ocx-ul fara sa il bag cu vb? si nu, nu vrea sa il recunoasca daca il iau separat de la cineva si mi-l pun frumos in sys32
  3. ce ma? daca nu esti ungur sau ai peste 11 ani, n-ai scuza.
  4. e misto, pacat ca nu merge optiunea sa alegi de la ce mail sa trimiti, ca iti da o eroare ce tine de server-ul de mail, zic eu.
  5. atatia boti trimite incat site-ul respectiv nu pica, indiferent de ce banda ai, doar nu il poti accesa tu o vreme, dar altii o pot face. ori e o mare vraja ori nu degeaba e "weak version" :roll: in orice caz, un open source se poate? imi inchipui ca nu din moment ce nu esti owner si este dupa parerea mea "just another script kiddie tool". pacat totusi ca e misto gandit, inclusiv conceptul. later edit: pentru softu pe care il promoveaza turcii respectivi si pentru cat de seriosi incearca sa para, cam nasol sa fie programu asta plin de greseli gramaticale
  6. pai daca vroiam sa platesc, il luam ala direct, asa pe template monster sunt preturi si mai mari :shock:
  7. Asa cum spune si topicul, cum pot downloada un template dragut pe care l-am vazut pe un site? Site-ul in cauza cere bani pentru acel template, dar pe site nu este sub forma de trial, asa ca daca ar exista un mod de a downloada sursa, as putea sa nu platesc acei 45 de dolari. Site-ul in cauza este http://www.sorbose.com/elevator.html . Ceva idei? PS: Daca nu se poate acest lucru, stie cineva de unde pot face rost de niste template-uri interactive de genul? Multumesc frumos.
  8. Ionut2k

    Ave RST

    modestule un mic update, nvm@ce zisesem mai sus. am bagat linuxu fara probleme(sper) iar acum stau cu tutorialul de C++ in fata Hello World )))))
  9. Ionut2k

    Ave RST

    grav e un typo :shock:
  10. Ionut2k

    Ave RST

    O sa profit de bunavointa voastra si o sa mai lansez o intrebare de noob. Care este diferenta intre Kubuntu si Ubuntu? Am inteles ca foloseste KDE in loc de GNOME, dar pentru ce doresc eu au aceste detalii vreo relevanta sau mi-ar fi tot una? Si inca o intrebare. Este posibil sa instalez Linuxul fara sa il scriu pe un cd/dvd si sa il bootez? Adica cu un installer din Windows? (Am Vista momentan). Si dupa ce am Linuxul instalat, la fiecare reboot, voi putea alege care sa porneasca, Vista sau Linux, right?
  11. Ionut2k

    Ave RST

    Da !? Asta e de retinut ! nu pot posta link inca, dar am citit in sectiunea "tutoriale" si topicul este "vrei sa devii un informatician de renume?" PS: Recomandati vreo versiune anume a linuxului? Din moment ce nu am umblat cu el pana acum nu prea stiu cu ce se mananca fiecare tip/versiune. Fedora, Ubuntu, Kubuntu? Auzisem undeva ca Ubuntu ar fi bun, asa este?
  12. Ionut2k

    Ave RST

    Mersi mult de sfat. Ma documentez "as we speak". Presimt ca urmeaza destule nopti nedormite si pachete de tigari goale Ce aiurea ma simt, precum un mos la 70 de ani care incearca sa invete sa joace CS :? Dar am citit undeva ca nu conteaza cand te apuci de invatat, atata timp cat o faci corect si cu dedicatie
  13. Ionut2k

    Ave RST

    Salutari de rigoare tuturor. Ma numesc Ionut, asa cum se observa si dupa nick si m-am decis sa ma prezint(dupa cateva zile de cercetat forumu') ca doar asa este frumos si sa va spun ce caut pe aici. Nu sunt programator. Nu sunt web designer. Nu sunt "l33t h4xx0r". Nu sunt "scr1pt k1dd1e". Sunt PR-ist(de fapt il studiez ). Ce caut aici? Simplu. Am 20 de ani iar de la 6 ani am stat cu calcu' in brate dar nu am avut timp sa imi aprofundez cunostintele in programare. Stiu HTML(ca orice prost de altfel, l-am invatat acum 6 ani cand mi-am facut primu site in notepad 0_o ), putin PHP acolo si acum ma pun cu "burta pe carte" la VB si C++. De ce? Pentru ca asta a fost dintotdeauna pasiunea mea dar tot timpul s-au ivit alte lucruri cu o pondere poate putin mai mare. Cariera pe care am ales-o se datoreaza faptului ca nu m-am impacat in viata mea cu materiile reale aka mate, fizica, samd, necesare pentru a urma o facultate de programatori. Dar in fond, cui ii trebuie facultate pentru asa ceva? Sunt mai mult ca siguri ca aproape toti de aici ati fost si sunteti auto-didacti si asta mi-am propus si eu sa fac. Vreau sa o iau de la 0, sa invat totul treptat, pentru linistea mea sufleteasca. In fiecare zi imi gasesc 30 de min/1 ora pe care o dedic aprofundarii in domeniu Stiu ca acesta este un forum profesionist, si ma simt ca un "mega-hyper-uber(and so on) noob" dar sper totusi ca voi gasi o mana de ajutor cand voi avea nevoie. Acestea fiind spuse, sa auzim numai de bine! PS: Vreun "tip" de inceput pentru "Programare 101"? Pascal stiu, ce urmeaza pe lista ierarhic ce ar trebui sa aprofundez ca incet incet sa fiu si eu la zi cu ce se mai mananca programarea? Google C++ tutorial? PPS: Ar fi cazul sa ma folosesc de cd-ul prafuit cu Linux ce sta la mine pe birou de ceva vreme, right? :shock:
×
×
  • Create New...