Jump to content

comytzaa

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

comytzaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Multumesc mult pentru raspuns. O sa citesc si o sa postez tot aici daca am rezolvat sau daca mai am probleme
  2. Salut, As dori sa aflu cum se rezolva urmatoarea problema legata de 'variable scope' si nu reusesc sa o rezolv. Am un tabel numit inventory: id id_item username 1 3 cristi 2 1 motoc 2 2 motoc Sa presupunem ca sunt logat ca si motoc. In acest tabel am coloana id unde fiecare id reprezinta id userului iar id_item unde fiecare id_item reprezinta id-ul unei arme. Asa cum am presupus sunt logat ca si motoc (id-ul meu fiind 2) si detin 2 arme. Una cu id_item 1 si cealalta cu 2. Pana aici totul ok. In continuare am facut pentru fiecare arma pe care o detine userul (2 in cazul meu) sa apara un buton cu valoarea "Add". Ce vreau eu sa fac si nu reusesc este ca atunci cand apas primul buton spre exemplu sa apara 1, adica id_item corespunzator primei arme, iar daca apas cel de-al doilea sa apara 2 ,id_item corespunzator celei de-a doua arme. Problema este ca daca apas primul buton imi apare 2 iar daca apas buton-ul secund tot 2 apare asa cum ar fi si normal pentru ca se termina while-ul si valoarea ramane 2. Daca mut acolada de sfarsit de la while sa cuprinda si if-ul secund atunci cand apas oricare din cele 2 butoane imi afiseaza la fel 1 si 2 ambele. As vrea pe rand, cand apas primul buton sa afiseze 1 cand apas al doilea sa apara 2. Ar trebui sa declar o variabila $ss in afara primul if iar aceasta sa fie egala cu $row1['id_item'] cand while incepe si cumva sa creasca $row1['id_item'] la urmatorul rand si tot asa? Chiar nu stiu ce sa fac. Am incercat cat am putut. De ce nu vreau sa fie ca value? Functioneaza , stiu. Dar voi face un UPDATE pe care daca il pun acolo se face cand e apasat refresh. if (isset($_SESSION['id'])) { $sth1 = $dbh->prepare("SELECT * FROM inventory WHERE id = :id"); $sth1->bindParam(":id", $_SESSION['id']); $sth1->execute(); while ($row1 = $sth1->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { //cod care nu are legatura cu problema $ss = $row1['id_item']; ?> <form id='<?php echo $row1["id_item"]; ?>' method="post" action="?show"> <input type="hidden" name="item_id" value="<?php // print $row1["id_item"]; functioneaza cum trebuie dar nu vreau aici ?>" /> <input type="submit" name="submit" value="Add" /> </form> <?php } if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { echo $_POST['item_id']; print $row1["id_item"]; //Aici vreau sa fie } } Multumesc mult. Astept mesaje utile.
  3. Cred ca de asta e vorba. Ce frumos mai era pe vremea aia http://bibabum.ro/wp-content/uploads/2010/06/Terminator_bibabum.ro_.jpg
  4. Isi mai aduce cineva aminte de abramburica ? http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100731_0550/8.jpg
  5. Sau asta VivaLaGames.Com - This is the Only Level Too ... Am ajuns la level 2 stage 8 si nu stiu cum sa trec..
  6. comytzaa

    Bac 2011

    @dragosh Mie unu mi s-a parut grea tare variana la mate de la M2.. bine ca am putut sa ma 'inspir' chiar daca nu ne-a lasat. Succes si vineri!
  7. comytzaa

    Bac 2011

    Nu ai voie cu creion/pix de alta culoare in afara de pix albastru sau stilou.
  8. comytzaa

    Bac 2011

    Daca pica lege si polinom la II si ceva greu la III gen elaX + Xla2010 -2Xla2009... nu e bine deloc
  9. comytzaa

    Bac 2011

    Ce credeti ca va cadea la partea a II-a la M2? Matrici, polinom, legi de compozitie?
  10. comytzaa

    Bac 2011

    Si la mine au fost camere si nu am dat nici un ban, dar s-a putut copia. Isi imparteau baietii fituicile prin clasa. Sper sa fie la fel si la restu. Oricum succes baieti si la restu.
  11. comytzaa

    Bac 2011

    Mi-a spus un profesor ca la liceele unde nu sunt camere in clase, acei elevi vor fi repartizati in alte licee care au.
  12. Merge numai daca il ai la 'prieteni', nu?
×
×
  • Create New...