Jump to content

AndyHeii

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AndyHeii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pff, se vede ca m-am facut de ras . Mai asta imi trebuia.
  2. Voiam sa scriu "Stalk`uit". Si da, ar merge asta:
  3. Da, se pare ca voi fi stalk`uit de niste tipi care vor sa ma faca ras . Siii, au cam reusit
  4. Nope, ma gandeam de ceva timp sa refac the stuff pe acolo. Sa nu intelegeti cine stie ce .
  5. Eh, asta e daca unii au o problema cu mine si prezenta mea .
  6. Vreau si eu sa aflu parerea mai multor oameni despre videourile gore care se gasesc pe site`uri gen bestgore.com. NU RECOMAND NIMANIU SA ACESEZE ACEST WESBITE! Am intrat si eu mai demult acolo dupa ce m-a tot stresat un tip sa intru sa vad 3 guys 1 hammer, si din 'curiozitate' am vizionat mai multe video`uri si regret asta. Am colegi si prieteni care 'frecventeaza' website`uri de genul asta, si THEY ENJOY THEM! Nu stiu cum, dar prietenii mei rad de victimele din video`uri, si li` se par comice video`urile. Eu unul am ramas cu niste amintiri destul de groasnice de acolo, si de asta revin cu intrebarea, ce parere aveti voi?
  7. Multumesc, uitasem sa ma uit peste ele, le-am citit chiar acum .
  8. Asa, scuze pentru excesul de emoticonuri, o sa incerc sa imi scot si expresile mele ciudate din vocabular. Trebuie sa fac rost si de un replacer pentru obsesia mea cu "`". Nu, nu sunt 9fagger , doar ca m-am obisnuit cu expresiile astea de la atata stat pe Skype.
  9. Buna ziua si toate alea cracarilor si hacarilor. (Hope no one takes this seriously) . My name is Skrill-Andy - Andy ma numesc . Am 14 ani (yup, young as fuck) si am intrat si eu pe forumul asta din intamplare acum vreo` 2 saptamani i guess? Mi`a placut ce am vazut si m`am inregistrat. Foarte tare forumul, useri de treaba si tot ce vrei. Sa zic ceva despre mine? Am cunostinte in PHP, Java, AS2, AS3, si mhm, nu cred ca trebuie sa mentionez ca atunci cand eram mic ma prosteam prin VB6 si faceam pagini la intamplare HTML . Am detinut un MMORPG numit Mice World (dafuq name), am ajutat la developingul primului server privat de jocul de copii fara viata Club Penguin (brag much, eh?), am un channel cu remixuri pe YouTube, si multe alte prostii. Detin domenii facute din prostie (toate cu numele meu) care le`am facut rost dintr`un expoilt pe un site Google care ofera asa ceva. Sper ca nu v`au durut ochii de la my grammar sau TL;DR. Sper ca o sa ne intelegem. Have a good day ^^. Da, am editat postul sa nu mai sariti pe mine.
×
×
  • Create New...