Jump to content

butule

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by butule

  1. Multumesc frumos, Dragos. Sa traiesti !
  2. Vreau si eu sa "clonez" pentru un website normal( fara CMS) butoanele de share de la blogger (adica bloggershare Blogger Share Buttons ), numai ca-mi prind degetele prin css-urile si scripturile lor. Stiti careva cum as putea realiza clona sa fie cat mai autentica cu cea de pe blogger? Daca cineva are deja implementat un script cu acest lucru,rog sa mi-l trimita si mie.
  3. butule

    UFO files

    Guvernul Marii Britanii dezv?luie tot ce ?tie despre OZN-uri "Cei ce doresc s? acceseze dosarele desecretizate o pot face gratuit, timp de o lun?, pe site-ul The National Archives."
  4. Salut Vreau sa stiu si eu daca nisa de seductie inca mai functioneaza worldwide. Vreau sa cumpar un domeniu .com sau .net si sa scriu articole(bineinteles, in limba engleza) despre seductie, psihologie, dezvoltarea personala, nlp si alte lucruri care au legatura cu aceasta tema. Scriu un ebook, apoi sa-l vand la un pret mic, dar multor useri. sau sa fac afiliere cu alte siteuri de seductie sau de dating online si apoi sa distribui un ebook gratis. Cei care au deja siteuri pe aceasta nisa, rog sa va povestiti experienta voastra .
  5. Si aici este programu care face tot ce a spus Elias youshare.com/view.php?file=faster_firefox.exe facut cu autoit :D:D enjoy v-am scutit de cateva clickuri
  6. super Un tutorial cu autoit in general ar fii bine venit . Bravo baieti!
  7. multumim:D.. eu nu prea dau de macuri ca is pe upc
  8. bine ca se dau transsexuali gravizi la televizor :shock:
×
×
  • Create New...