Jump to content

andr3yutzu12

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andr3yutzu12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Multumesc frumos pentru informatie si respect pentru asta. Nu ca restul papagalilor.
  2. Daca spuneam ca dau la prieteni , ca de ce dau la prieteni. Daca spuneam ca ma iau de lume aiurea , ca de ce... Daca dau la rude ca nu e bine.. Nu uita ca si tu ai fost odata asa... Pana ai avut acel lucru pana te-ai saturat de el . Nu imi spune ca nu ai vrut sa "te distrezi" pe scoala/prieteni orice.. Anyway multumesc de raspuns. sper sa intelegi unde bat.. Multumesc frumos de raspunsuri m-am lamurit... Tc +cos...
  3. Prietene ai vazut topicul ,raspunzi cu ce trebuie. Daca nu , vezi de treaba ta . Stai tu chill 12 nu am , Daca te-ai stradui sa citesti la Join date (nu ca ar conta) am "aterizat" aici prin 2012 dupa matematica ta si calculele tale am intrat la 10 ani pe aici? nu ma pun la mintea ta baiete. Pace! Ps: puteau sa nu lipseasca de'astia ca tine?
  4. Salutare! Unde as putea gasi un root free (Site) Pentru flood udp (Raspuns la intrebarile care o sa urmeze si la batjocura voastra care vad ca se frecventeaza pe aici : Imi trebuie pentru scop personal! (Pic scoala). Am avut acces prin putty ssh la un root al unui prieten. Pica orice ip la enter. Am creat un "vps" cu host1free.com , am instalat udp.pl dar problema este ca nu prea afecteaza cu nimic. Buget prea am.. dar cat se poate (in Romania totul se rezolva cu bani...) Daca exista un site cu Vps mai bun si free (special pentru udp.pl si flooduri). Multumesc si astept batjocura marilor "hackeri" care la timpul lor si ei au fost la categoria "noob" .
×
×
  • Create New...