Jump to content

Flo

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flo

  1. Si cum folosesc programul ala ca numa nu inteleg.
  2. Am incercat si cu EFS Data Recovery 3.0 ... am 175 de fisiere encriptate si la toate imi zice Not Decryptable(175).... Al naiba de buni astia de la microsoft cu sistemul lor de criptare.
  3. Nu-i nimic begood...oricum windows live cd e doar de folos...cat despre PM astept.
  4. Oare sa fie de ce am dat copy nu cut ?
  5. Deci ... sa va zic ce-am facut...am selectat fist boot device cdrom. Apoi am asteptat pana s-a incarcat. Apoi am dat GO - Run am dat browse am intrat in D: si am dat copy la un fisier criptat. Apoi am intrat in C: , Documents - desktop si am dat paste. Si imi zice : Cannot copy "fisieru" : Acces is denied. Make sure the disk is not full protected and that the file is not currently in use. La fel imi zice si cand sunt pe windowsu normal cand incerc sa dau copy etc.
  6. Ok...mersi de raspuns asa de rapid...brb 30 min vin cu rezultatul
  7. Acuma ma pun sa fac treaba...le dau copy la fisiere sau cut ?
  8. nu e tare stralucita dar n-am avut probleme pana acuma...oricum e in garantie.
  9. am din noiembrie pc-ul. dvd-rw lg bulk negru.
  10. azi nu prea am avut timp...maine o sa incerc...ca am multa muzica blocata , videoclipuri demo-uri ...multe. Si mai am inca o intrebare...acel windows live cd la ce mai poate fi folosit ?
  11. Acuma downloadez de pe rapidshare...dar intrebarea mea e... daca intr-un folder am mai multe foldere blocate...iau toate fisierele din toate folderele si le bag intr-unu facut de mine pe desktop ?
  12. begood tu ma faci sa sper cand te aud , dar sunt cam afon in ceea ce imi zici tu...windows live cd ? = cd cu windows ? cum bootez ? ( bag cd-ul si dau restart iar apoi cand imi zice press any key to boot from cd apas ? ) cand copiez folderele blocate in alte foldere ? si daca am mai multe fisiere in mai multe foldere aleg doar folderu principal ?
  13. Problema mea e ca... a umblat fratemi-o prin calc cand a fost la mine si mi-a setat ca toate fisierele ce le bag in calculator...le downloadez sa se cripteze...eu atunci n-am stiut de ce apar cu verde...mi-am dat seama dupa ce am reinstalat windowsu cand am vazut ca nu le pot accesa.Fiind un jucator inrait de cs. am avut si multe demo-uri cu clanu , fiind si cl ... toate s-au dus...daca voi ziceti ca nu se mai pot recupera...n-are rost sa le mai tin in pc. Multumesc pentru ajutor.
  14. Am citit pe site-u programului cain & abel ca sa vad cum sa-l folosesc dar habar n-am... Am downloadat GetDataBack Data Recovery for NTFS. Acuma ce fac ?
  15. Eu am luat o versiune dar nush ce sa fac cu el...daca ai tu alta mai buna dami un pm sau lasa un link de download...mersi
  16. Ok...o sa incerc si cum zici tu.Se numeste cumva Cain & Abel ?
  17. daca "cain" e ceva program n-am incercat...n-am incercat cu nici 1 program...
  18. ok...ms..o sa le sterg pana la urma cred...totusi mai astept 1 pic..poate poate...
×
×
  • Create New...