Jump to content

GamesZone

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GamesZone

  1. Depinde ce target ai, cu 100$/luna poti sa iei VPS-uri, problema ramane cu traficul unmetered. Ai nevoie macar de 100Mbps si nu stiu provider ieftin in EU care sa ofere asa ceva.
  2. 1. Cu VPS/VDS - apropo, VDS e un mare rahat nu faci nici o treaba, daca vrei sa oferi caliate, macar un dedicat cu lighttpd + mod h264 sau flvstreaming, daca nu un Wowzamedia server. 2. Majoritatea firmelor se supun DMCA, iti vine plangerea, ai 24 de ore sa dai remove la continut! Daca in 24 de ore tu nu raspunzi, se contacteaza responsabilul cu toata clasa din care face parte, de obicei e firma de hosting daca nu cumperi servicii la a 7-a mana. Ei iti mai dau 24 de ore, dupa care iti taie accesul la retea. 3. Nu te impiedica nimeni sa stergi linkul o perioada si dupa sa-l repui sub alta denumire (de ex: http://example.com/media/somefileyoucannothost.flv sa devina dupa http://example.com/media/samefileyoucannothostbutunderadifferentname.flv 4. Banda nelimitata, preferabil 1Gbps, ma cam indoiesc sa-ti permiti ca-i vreo 4-500$ numai banda, plus ca-ti trebuie un dedicat serios sa sustina traficul. PS: Daca nu cunosti macar 1-2 "unelte" din cele enumerate de mine la punctul 1, mai bine uita de toata povestea.
  3. Ma bucur ca ai reusit, sa lasi detalii daca reusesti cu toate serverele, oricum interesant ce-ai vrut sa automatizezi Ai grija totusi la chestia cu mirror-uitul biosului de pe o masina pe alta, mai bine executi aceeasi operatie pe fiecare masina in parte, si editezi imaginea fiecarui server. Chiar daca serverele sunt identice poti sa ai surprize. Aici gasiti informatii despre metoda descrisa de unixbreak pentru servere SuperMicro: Change BIOS settings on Supermicro system via a script - Server Fault
  4. Salut, probabil ai rezolvat pana acum problema, uite totusi un punct de plecare: Updating the BIOS using linux Daca ai hardware Dell sau IBM stiu ca exista syscfg care te ajuta sa faci ce vrei tu: Changing BIOS settings with syscfg from the DTK - High Performance Computing - Wiki - High Performance Computing - Dell Community Daca ai EFI exista basic suport pt snmp.
  5. Am trait s-o vad si pe asta! Cum sa creezi o noua distributie in care sa "incluzi cateva piese si o tema noua"?
  6. GamesZone

    Salut

    Ma numesc Cristian, am ajuns pe forum dintr-o intamplare si mi-a placut ca pe langa chestii nu tocmai legale, am gasit si oameni care-si pierd timpul incercand sa-i invete si pe altii cate ceva din ce stiu ei. Sunt unix system admin de ~6 ani si probabil pe unul din voi il injur cand ii gasesc scripturile prin /tmp/ sau cand trebuie sa fac restore la mysql DB Interesele mele sunt legate de networking, os security, penetration testing, IT in general. Sper sa ajut cum si daca pot.
×
×
  • Create New...