Jump to content

MisterUnknown

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MisterUnknown

  1. Pe echipe sau individual? 0:57 best part:)))
  2. @Bebe.: e bazat pe mai multe surse.
  3. Cum sloboz ii inchizi tu calculatorul daca ii trimiti fisier pe care EL il executa,deci EL isi inchide PC-ul singur nu tu:|
  4. Eu la imaginea aia cu 1,5 minute am avut nevoie doar de 10 secunde,timp in care am retinut absolut tot ce mi-au cerut ei la pasul urmator,cat si alte detalii,numarul de geamuri al cladirii,numarul de flori de la geamuri... nu m-am gandit sa fac print-screen si nici nu am facut.
  5. Mai incearca. Detalii prin PM! Nu mai faceti posturi inutile.
  6. Stai chill ca dau banii dinainte,asta daca e o persoana cu vechime si pe care o cunosc.
  7. Cine ma ajuta sa aflu parola unui cont de facebook si a e-mailului? Detalii prin PM!
  8. TinKode tinkode...imi suna cunoscut,e bucatarul unui sportiv de renume parca,gresesc? @Ghini ai vinit wai!
  9. Nu cunosc altceva decat in internet explorer,poti incerca asta: etvonline.ro, tv online,live tv online Romania etvonline.ro, tv online,live tv online Romania Iti instaleaza toolbar-ul lor prin care poti selecta programele. Succes@!!
  10. "The Email spider gold is a tool to search for emails from certain sites, search all emails that exist in each page and then keep looking at their links to find endless emails. "
  11. unul dintre cele mai proaste programe de genul acesta
  12. Exact asta am vrut sa spun si eu. Cu ce drept imi modifici tu mie fisiere din PC?Nu scrie asta inainte sa intru pe server,ca iti rezervi dreptul sa modifici fisierele din CS. SI stai ca am vazut pe unele rahaturi de servere,iti modifica un fisier gamemenu iar atunci cand esti in meniu daca dai pe find server te conecteaza la acel rahat de server automat,daca dai optiuni iarasi la fel...si tot asa,doar quit merge. Te intrebi de ce au admin toti copii idioti,pai daca se da admin pe niste rahaturi de redirecte care le poate tine si un copil de 8 ani care habar n-are cum sa dea kick si alea sunt niste porcarii,un server care se respecta nu are redirecte pacalind lumea ca intra pe un server si defapt intra pe un altul. Dupa parerea mea adminii ar trebui alesi de owner(nu prin ore jucate si prin tinutul redirectelor.),oameni destul de maturi care nu da ban la toate porcariile ca asa li se scoala lor. PS: Si da,stiu ca ma cam bate limba romana la ora asta.
  13. Da un ban permanent nu e de ajuns?De ce sa-i strici jocul omului?
×
×
  • Create New...