Jump to content

MisterUnknown

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MisterUnknown

  1. Eu la imaginea aia cu 1,5 minute am avut nevoie doar de 10 secunde,timp in care am retinut absolut tot ce mi-au cerut ei la pasul urmator,cat si alte detalii,numarul de geamuri al cladirii,numarul de flori de la geamuri... nu m-am gandit sa fac print-screen si nici nu am facut.

  2. peste 80% din comenzile de fuckoff si destroy se aplica la jucatori cinstiti,jucatori care de obicei nu prea stiu ce sa faca ca sa scape de ele,spre deosebire de codati care sunt obisnuiti cu asa ceva;mi se pare imoral ca tu ca admin sa-mi modifici setarile din cs-ul meu,sau din registrii windows-ului printr-un joc;ce am eu in pc e sfant,sa nu va mai intrebati dc luati flood pe sv voastre de 2 lei;aveti comanda de ban,aveti admini pe sv,folositi-i,nu va mai bateti joc de jucatori;stiu ca o sa sariti cu gura ca la mine nu se intampla asa ceva ca plm,dar ce te astepti de la copii de 14 ani,cum sunt majoritatea adminilor?

    P.s. :multa mooe la adminii care sufera de ei

    Exact asta am vrut sa spun si eu.

    Cu ce drept imi modifici tu mie fisiere din PC?Nu scrie asta inainte sa intru pe server,ca iti rezervi dreptul sa modifici fisierele din CS. SI stai ca am vazut pe unele rahaturi de servere,iti modifica un fisier gamemenu iar atunci cand esti in meniu daca dai pe find server te conecteaza la acel rahat de server automat,daca dai optiuni iarasi la fel...si tot asa,doar quit merge.

    Te intrebi de ce au admin toti copii idioti,pai daca se da admin pe niste rahaturi de redirecte care le poate tine si un copil de 8 ani care habar n-are cum sa dea kick si alea sunt niste porcarii,un server care se respecta nu are redirecte pacalind lumea ca intra pe un server si defapt intra pe un altul.

    Dupa parerea mea adminii ar trebui alesi de owner(nu prin ore jucate si prin tinutul redirectelor.),oameni destul de maturi care nu da ban la toate porcariile ca asa li se scoala lor.

    PS: Si da,stiu ca ma cam bate limba romana la ora asta.

×
×
  • Create New...