Jump to content

spYn

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spYn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nu va suparati ca is mai noob de obicei da dupa ce il fak .fla cu ce editor pot modifica templatul unu mai usor plz !
  2. spYn

    VB6 HELP plz

    Buna all , As vrea sa va rog daca stiti cumva cum pot face un Yahoo Booter in VB6 o sursa de cood sau un tutorial mar ajuta plz !
  3. De curand am inceput sa programez in VB 2008 la un moment dat am gasit pe net un program numit SkinCrafter 3.3.0 ce skineaza formul butoatenele etc , L-am luat demo l-am instalat am bagat controlul in form dar cand deskid skinul .skf nu merge . Trebuie crackuit , am gasit un singur crak pe un forum turcesc pentru 3.3.0 dar arhiva e parolata si nici de cum sa iti dea aia parola , Daca gasiti va rog frumos un crack pentru SkinCrafter 3.3.0 pls post va rog din suflet .
  4. baieti mie imi zice asta : The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated The server response was 5.5.1 Authentication required macar ziceti ce sa fak
  5. cryptorchid : m incercat sa fac si eu in AutoIt da imi apar o gramada de erori..merge sa deshcid botul..bag un pseudonim dar cand intra in joc imi pare ceva cu debug si mi se deschide Microsoft Enviroment..ca in poza asta.. poi vezi ca ai gresit nu cumva era : $oIE.document.parentWindow.eval("var intrebare = window.document.client.GetVariable('_level3.QUESTIONWIN.QUESTION')")
  6. Bah ma chinui de 2 zile sa il fak am reusit cu colectarea intrebarilor da vreau sa fak un bot care sa lucreze cu baza de date de la conquiztador si sa imi afiseze raspunsu dak exista in baza mea dak nu sa il trimita :wink:
  7. eu am reusit sa fak akum incerk sa fak si intrebarile grila dupa care incerk sa fak un bot care sa lucreze deodata cu baza de date de la conquiztador cat si cu a mea pentru a imi afisa raspunsul dak exista dak nu sa il trimita in baza mea de date is kam pe la jumate
  8. vb ta mai bine se duce si taie cablu
  9. am auzit si eu de copilu asta hedasro face parte din MonTreg nush dak mai e da cica o sa fie rau cu rstzone .. din cate am auzit o sa dea flood cu 2 rooturi si nush ce . am auzit ca a vb cu o echipa de hackeri vor sa faka praf rst grija mare ca e nebun in + video de pe youtube nu este fakut de el ci de Xaider el doar la postat atat am de zis NO COMMENT
  10. LOL AM PUS FISERUL IN FOLDER SI IN SYSTEM 32 si tot nu mere help !
×
×
  • Create New...