Jump to content

sefukyrry

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sefukyrry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ban pt ce ? Pt ca am intrebat daca a avut sau are cineva tangenta cu acest site ??? E treaba lor cu ce se ocupa Io am pus o interbare ? Mai bine nu raspundeai, la ce ajuta raspunsul tau ? Pe mine personal la nimic ......
  2. Ce parere aveti de acest site (//removed) ??? E cumva un site de scammers ? A facut cineva vreo tranzactie ceva cu cei din ramura Verified Sellers/dealers ? Astept pareri.
  3. Salut ! Acum 2 zile am facut cont pe paypal pt a primi niste bani de la cineva. Am atasat un card mastercard, mi sau retras in total 2 euro am fost verificat tot ( am introdus codul din extrasul bancar ) totul a fost ok , banii au ajuns dar sunt la pending 21 zile ( o porcarie ) si cand am dat sa ii transfer pe card acolo scria sa introduc un alt card VISA pt ca nu accepta mastercard ( o porcarie din nou ) Mai am un cont de paypal defapt am facut o plata cu un alt card VISA si automat sa facut un cont cu acel card visa ! Acum as dori sa fac in asa fel dupa ca imi intra banii sa ii trimit in cardul de visa ca sa ii pot si retrage Daca sterg contul unde am facut plata cu cardul Visa si dau remove la cardul mastercard il pot baga pe cel visa in locul celui mastercard ca sa pot scoate banii prin VISA ? sau sa incerc sa trimit banii de pe contul mastercard in contul VISA care inca nu e verificat dar pot face verificare si pe acesta ? Astept ajutor !
×
×
  • Create New...