Jump to content

AlexJeez

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AlexJeez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Urata cryptare la pass. nu am gasit nimic referitor la solutia pe care ai dat-o... cel putin aici pe forum. incerc sa-l sparg cu rar pass recovery LE: Cred ca o sa mor pana o gasesc.
  2. am dat edit pana sa vad reply-urile voastre... i was blind . multumesc!
  3. EDIT: I-am dat de cap, multumesc.
  4. Nu mai functioneaza link-ul de download. Pune cineva unul nou va rugam?
  5. Recent m-am apucat de niste challenge-uri si am gasit unul gen: Encrypted message 3: Mfhp ymj uqfsjy Altul in binar si hex. Intrebare este daca exista cumva vreo lista cu cateva puncte de reper, sa iti poti da seama in ce e criptat, md5 base64, etc.
  6. L-am incercat pe cateva site-uri dar nu clatina nimic.
  7. Nu stiu dar cand am incercat sa il instalez m-a dat direct la vers 4.0 si nu merge nici un keyy.
  8. La mine se misca in replay si ma obliga sa le tin la low, imi arata 250(cat ar fi nevoit sa consume la low)/59(de cat dispun eu presupun)
  9. Mortal... Multumim de share
  10. Salutare In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am gresit cu ceva in postare, dar am citit in mare parte regulile forumului si e in regula. Am si eu o intrebare... de ce nu imi merg mare majoritate a jocurilor, se misca in replay, greu, nu este nici un detaliu definit s.a.m.d. De exemplu gta IV Minimum System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Uitati si configuratia laptopului. PS: Laptopul este setat la high performance.
×
×
  • Create New...