Jump to content

Franky32

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Franky32

  1. Eu zic asa: Mai intai sanatos si dupa aia fac si bani, gasesc si femei si gata . Life sucks asa ca lasati banii sa vina la mine
  2. Este vreo sansa sa imi spuna si mie cineva parola la aceasta arhiva, pentru ca atunci cand incerc sa downloadez arhiva cu parola imi da eroare rapidshare " Download-Ticket nicht bereit. JavaScript Fehler?".
  3. Si pana la urma ce programe au fost adaugate in acest kit?
  4. SLK eu doar am zis de acel site pentru ca am vazut ca aveati unele probleme cu imaginea de boot, si ma gandeam ca va poate fi de ajutor, scuzama daca din greseala am parut ca voiam sa zic ca nu faci o treaba buna. P.S. : opinia mea este ca un tutorial nu trebuie sa fie complex ca sa te ajute sa faci ceva.
  5. Poate ca nu isi are rostul sa mai zic de situl acesta. Dar cred ca aici gasiti cam toate informatiile necesare pentru editarea unui kit de windows xp.
  6. Poate merge daca inlocuiesti spatiu cu _ underscore. Creca am zis o tampenie f mare dar stiu ca asa merge in protocol http sa folosesti fisiere cu spatii in nume. Sorry pentru noob-itatea mea
  7. E foarte kool forumul asta. Imi place ca aici gasesti cam ceea ce alti iinterzic prin alte forumuri si situri. Gr8 job people, keep it up.
×
×
  • Create New...