Jump to content

KungFuStyle

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KungFuStyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca o iei ca prima masina nu .Ai experienta, de cat timp ai permisul ma refer la kilometrii facuti . Pentru inceput nu ti-as recomanda un 320 . Un sfat : Nu o lua din Romania, daca o iei de la noi, masina sigur e dusa de dincolo si umflat pretul putin de cel care a adus-o (asta in cazul in care arata bine si e in stare buna, pentru ca pe drumurile noastre nu gasesti o masina buna ) .
  2. Nu mai e nelimitat . SUnt doar 150 de mb de trafic . Cartelele ce se dau gratis de la COsmote vin cu 0 credit (sau au minute si mesaje, si alea in numar mic ca si cele de la orange) . De aceea se si dau gratis .
  3. Daca nu e nici PUK=ul atunci mergi la un serice GSM, nu la magazinele orange, mergi la aia ce fac reparatii la telefoane si iti rezolva ei soft-ul . O sa iti ia pana in 50 de lei dar vei avea firmware la ultima versiune si fara nici un fel de cod .
  4. Problema Nokia e ca au ramas in uram cu sistemul de operare, si acuma spera la minuni cu 820 si 920 . Am citit ca sar zvoni ca daca nu le merge treaba cu WindowsPhone8 o sa incerce si cu Androi, ceea ce cred eu ca iar scoate putin din groapa .
  5. Sa ma prezint ? Bine . Is Roberto si stau in Pincota, un asa zis oras din judetul Arad . Despre mine nu rea multe, imi place Downhill/Freeride (aka datu' cu bitigla) si am picat bacul la matematica Am absolvit liceul la profil real unde am invatat putin HTML si umpic mai mult c++ si MingW in rest le am bine de tot la facut case in paint Daca va intrebati de ce mi-am facut cont aici ? Simplu am vazut mult chestii tari care ma ajuta spre ex keylogger (am lasato balta ), ceva tips and trick la windows si am o gramada de invitatii pe xtreme zone si vreau sa dau din ele . Sper ca nu am luat-o pe araturi la descriere (cu toate ca cred ca asa e) .
×
×
  • Create New...