Jump to content

mona.rafael

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mona.rafael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Frate, nu am luat legatura cu acel tradegameover sau mai stiu eu cum. Nu am intrat in legatura cu nimeni pentru a cumpara acele smtp, nu am trimis nici un ban niciodata vreunui user al forumului. V-ati tacanit ? Daca ala zice ca eu sunt Michael Jackson, voi il credeti ? Eu doar am facut o cerere, nu am mai intrat cateva zile pe forum caci am fost plecat. Am cerut plata doar prin paypal caci nu am LR ( nu am incredere) si nici la WU sau posta sa pun bani nu imi place. Ala vorbeste aiurea sau se refera la altcineva. Daca eu va zic ca 2pac e aici pe forum si imparte floricele la copii, ma credeti sau verificati ? P.S. Si mai verificati si gramatica unui om inainte de a-l crede orbeste si a bana un user obisnuit. Ma rog nu am cum sa va conving, daca sunteti niste administratori repeziti veti ramane asa.
  2. Daca luam ban pentru teapa, crezi ca mai aveam tupeul si nesimtirea sa trag un semnal de alarma ? Am explicat mai sus, tot ce am facut a fost sa fac o cerere, caci imi trebuiesc smtp-uri si rdp-uri pentru campanii de e-mail marketing ( vand nsite produse) . Nu am intrat vreo 3 zile pe acel cont, si cand am incercat in seara asta sa ma loghez, am vazut banul. Eu zic sa va selectati administratorii forumului mai atent.
  3. Salut. Am un cont care a fost banat : Th3Dreamer aparent fara nici un motiv. Cand am incercat sa ma loghez am primit mesajul "Muie tzepare!" si precum ca am primit ban care nu va fi ridicat niciodata. De unde si pana unde s-a ajuns la concluzia ca as fi eu tzepar ? Am inselat pe cineva ? Am vandut ceva ? Am deschis vreun thread prin care ofeream anumite produse sau servicii pe care nu le aveam de fapt ? Singurul lucru pe care l-am facut am deschis un thread in care ceream SMTP-uri si RDP-uri pentru ca doresc sa fac o campanie de e-mail marketing. Nu inteleg, adminii vostri baneaza conturi aiurea, sunt scapati din jungla ? Astept un raspuns.
×
×
  • Create New...