Jump to content

ZisMalone

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZisMalone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca asta e ceea ce ai inteles tu din intreg threadul,mi-e teama ca problema nu apare la nivelul meu de exprimare,ci la nivelul tau de a intelege niste fraze si niste propozitii destul de concise pentru orice roman ce a studiat cel putin 4 clase si are o idee minima despre cacaturi online. In orice caz,s-a dat(mai am altele,pentru eventuali cumparatori).Se poate inchide/muta la cosul de gunoi threadul. Multumesc si eu de intelegere.
  2. Vand schema,pontu`,smecheria,vlaga,nu ofer si program care sa automatizeze schema,pontu`,smecheria,vlaga.O luam si altfel,in caz ca nu sunt eu sau tu familiarizat cu vanzarea de exploit-uri.Eu iti arat unde poti gasi aceasta vulnerabilitate,insa nu iti pun la dispozitie,la fel cum am mai spus,script/program/exploit/cum vrei sa ii spui care s-a automatizeze procesul,adica sa dumpeze toate rezultatele de pe google,pentru ca,cam asta e scopul principal pentru oricine l-ar cumpara.Asta vand.Sper ca nici nu sa nu gasesti acest post ofensator si mai sper ca ai inteles acum ce vand.Poate am descris cam sumar intradevar ceea ce vand,insa consider ca oamenii care au mai lucrat cat de cat cu asa ceva,nu au nevoie de descriptii foarte detaliate.
  3. E vorba de un sql injection,int,union.Vand doar vulnerabilitatea,nu si un exploit,dar avand in vedere natura vulnerabilitatii,iti poti scrie un script care sa dump-eze fiecare target prin havij/sqlmamp/whatever,sau iti poti scrie un exploit singur,sa faca load_file sau ce vrei tu,nu ma intereseaza. 26.400 rezultate indexate pe google. ~40.000 download-uri pe site-ul oficial.
  4. Vand lista cu acces la 42 site-uri,never used before.In afara de 2-3 toate au acelasi cms,ceva custom,cu modul de editare a contentului prin tiny mce,cat si alte boxuri nefiltrate in vre-un fel.Toate sunt aflate pe acelasi server.PR: PR / # 0 / 3 2 / 15 3 / 19 4 / 5 10$ via LR. [edit] : S-au dat,mai am.
×
×
  • Create New...