Jump to content

dubiosonline

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dubiosonline

  1. Din cate stiu eu exchangezone.com este scam. A disparut cu banii la cativa oameni care au facut exchange la ei. Cat despre lista de pe site de la LR nu va luati dupa ea. Este veche(ulima data updatata in 2009). Multe dintre siteuri sunt scamuri. Daca aveti nevoie sa cumparati sau sa vindeti LR apelati cu incredere la goldexpay.com sau la wm-center.com sau ebuygold.com.

    Toti acestia sunt de incredere. Sau daca vreti sa vindeti LR fara comision apelati cu incredere la mine :D

  2. Gresit cele 100 de puncte de la inceput sunt virtuale si nu se transforma in $ doar cei peste 100.

    Eu sunt nou pe site si am aflat de el de la o prezentare care a fost tinuta aici Conference, V3.2.8 (Program prezentare marti si joi la ora 19!) . Eu nu cred ca se mai chinuiau ei sa tina conferinta de doua ori pe saptaman si in Ro si in alta tara.

    Pai atat timp cat ei fac bani de ce sa nu tina si 100 de conferinte pe zii? Ideea este ca doar ei fac bani tu ca user nu! Sa ne anunti si pe noi cand iei ceva bani de la ei

  3. APR este un program relativ vechi pe schema piramida(caritas). Daca nu esti printre primii membri inschrisi nici nu are rost sa speri sa primesti vreun ban. Au avut destule probleme in ultima vreme si posibil sa se inchida curand cu banii vostrii in el. Asa ca folositi cu grija acest site. Amex este mai preocupat sa va minta doar doar sa ii faceti si lui un refferal. Decat sa va zica adevarul. Ia spune-ne si noua Amex. Cati bani ai facut pana acum? Ma refer la withdraw care a ajuns in contul tau. NU balanta de pe site care nu se stie daca o vezi vreodata.

  4. Acer nu is proaste. Cele ieftine sunt prost facute atat tot. Componente ieftine materiale si mai ieftine. Dar asta NU inseamna ca laptopul este prost. Am avut unu exact ca asta de vrei tu sa il iei si a mers saracul perfect vreun an de zile pornin non stop pana l-am vandut. Si sunt convins ca si acum inca merge perfect. Singurul upgrade care trebuie sa il faci e sa mai pui o placa de 4gb de ram.

    Sfat: Incearca totusi sa iei unul cu garantie valabila.

  5. @dubiosonline: o iau asa pe rand cum iti place tie, sa incerc sa te fac sa intelegi macar.

    Nu am spus ca se monitorizeaza astea, tocmai invers am spus, ca ii doare in cuc de tranzactii de 2 lei, tocmai de asta poti sa iti faci linistit cont de paypal, doar sa fie bani legali

    Ca sa monitorizezi tranzactii online, nu ai nevoie neaparat de bani, pe cat un mandat sau alte rahaturi care nu ma pricep, dar cu certitudine iti spun, ca nu e vorba de bani.

    N-a ca s-au cheltuit bani sa intre peste tex sa ii fure serverele si sa bage la inchisoare vreo 2 3, vinovati sau nevinovati.

    Ti-as spune eu cine, dar daca mergi in valcea sau te uiti la televizor, vezi ca toti se dau mari cand fac bani. ii de ajuns 2 manelisti care au facut o combinatie pe net si au scos 10k iti zic eu ca doneaza 1k pentru RST ca sa se de-a mari, tocmai asta e un risc pentru RST.

    Site-ul fost inchis datorita prostilor care se invart in acest subiect, cretinule, chiar nu intelegi?

    Imi permit sa te fac cretin, ca aberezi fantastic, nu am spus ca eu ma ocup cu ilegalitati, dar datorita prostilor care o fac, sunt nevoit sa imi fac un cont aiurea, ca macar sa nu imi iau teapa pe contul meu. Masura de precautie.

    Nu vezi ca lumea se filmeaza ca fura din ATM? Se incrimineaza singuri? Crezi ca RST are nevoie de astfel de persoane in comunitate?

    Sa stii ca suntem ontopic aici, discutam daca suntem PRO sau CONTRA cu motive intemeiate si posibile cauze.

    De ce esti asa de incapabil sa nu crezi ca un manelist infect care a facut bani, nu incepe sa se de-a mare? De-al de ******* s-o dat mare, a patit-o si iceman la fel pe mirc, de-al de multi altii, da stiu ca nu a fost vorba de bani ci doar de faima, dar sa stii ca sunt manelisti care ar da bani si sa sara in gura mare, crezi ca de astia ii arde lui Nytro sau tex sau alt administrator?

    Tu doar crezi ca e de ajuns sa fii contra si pro unui buton de donatii? Daca nu discuti si situatii realistice ... riscuri ... n-are rost.

    Spor in a-ti mai pierde 2 minute din viata ta sa citesti aici.

    Tu chiar nu intelegi? Nu ne intereseaza situatia ta. Nu ne intereseaza probleme tale de securitate! Nu ne intereseaza frustrarile tale fata de subiectul "frauda online". Si mai ales nu ne intereseaza informatii deastea gen Stirile Protv.

    Nu cunosc nici una din persoanele despre care ai scris.

    Tu nu intelegi chestia asta nu se invarte in jurul subiectului frauda online. Iti urez bafta in cruciada ta impotriva hotilor pe internet. Sper sa reusesti sa iti invingi demonii. Dar eu zic ca ti-ai ales locul gresit de unde sa incepi!

  6. Pentru awnly3jhc2g si SecretService,

    Fratilor voi ori sunteti nebuni ori sunteti extrem dar extrem de prosti! Regret ca mi-am pierdut 3 minute din frumoasa mea dimineata citind aberatiile care le debitatzi pe aici.

    @awnly3jhc2g

    Cine crezi frate ca sta sa monitorizez 10 donatii de 3$?? Si oricum ca idee generala daca s-ar face donatii de mii sau poate chiar milioane de euro cine kkt crezi ca v-ar spune voua sau "altor siteuri sau bloguri"? LR este 100% anonim! NU este monitorizat nu poate fii monitorizat nu se platesc taxe la nici un stat pentru tranzactiile sa donatiile via LR pentru ca sediul LR opereaza intr-un paradis financiar!

    @SecretService cine te crezi frate? in ce lume traiesti? cine crezi ca cheltuie mii de euro per pesoana sa va monitorizeze pe voi? Omule trebuie sa fii constient de faptul ca mor oamenii in spitale in mizeria asta de tara din lipsa de medicamente. Politistii muncesc 1 luna de zile pe 1200RON. Cine crezi ca isi perminte sa plateasca milioane de euro caci atat costa sa monitorizezi 100.000 de utilizatori de internet?

    De ce toate discutiile la voi trebuie sa fie in jurul fraudelor? Frate nu suntem toti ca voi...unii dintre noi mai sunt si cinstiti si nu vor sa aiba de aface cu acest fenomen. Fiecare turma isi mai are si oile negre bineinteles! Dar crezi ca pe un forum de gameri nu este nici unul care se ocupa cu asa ceva?

    Tot insistati pe paypal,si o sa va zic de ce nu este indicat. Paypal trebuie sa fie linkuit cu un cont bancar sau card , care la randul lui o sa fie linkuit la un cont bancar right? Acel cont bancar se afla in romania care nu este paradis financiar si care o sa creeze tot felul de probleme cu Administratia Finantelor. Doi la mana oricare dintre infractorii aia care tot pomeniti voi de ei pe aici pot sa dea un cacat de spam pe Paypal sa ia 100 de conturi si sa trimita din fiecare cate 1 dolar ca au vazut ei in nush ce film ca asa se face! Si atunci contul de donatii ar fii distrus si propietarul acelui cont ar avea probleme din cauza fraudei.

    Va rog frumos remain on topic! Nu va intreaba nimeni despre vastele voaste cunostinte in ale infractiunilor informatice.

    Acest topic este simplu ESTI PRO SAU CONTRA CU UN BUTON DE DONATII PRIN LR?

    P.S. Cei care folosesc LR nu sunt infractori! Pot sa va dau exeplu de o comunitate de 400k utilizatori care se invart in jurul subiectului si fac bani LEGAL 100% cu ajutorul ecurrencyurilor!

    Google "forex" "HYIP"

  7. Cred c? cel mai simplu ar fi s? introduce?i dona?ia prin sms, anonim ?i popular ( oricine are telefon ).

    Este simplu pt utilizator dar se percep comisioane destul de mari din cate stiu eu....

  8. Donarea prin gift la paypal nu poate fi contestata deci este o solutie buna, asta pe langa cea cu LR.

    Orice tranzactie facuta prin Paypal. Chiar daca este facuta de owner sau alta persoana neautorizata poate fii contestata intre 60-356 zile(depinde de tipul tranzactiei) si in 90% din cazuri se da castig de cauza persoanei care a initiat transferul. Dar asta e o alta poveste.Ideea ramane butonul de donate prin LR. Cui ii mai surade ideea?

    Si eu donez 10 euro saptamanal....

    Nu va mai faceti abonamente pt k stiti destul de bine ca nu o sa va tineti de asa ceva...O parere pro sau contra este de ajuns!

×
×
  • Create New...