Jump to content

dubiosonline

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dubiosonline

  1. daca nu ma insel gasesti aplicatia asta sau ceva similar si in play store.
  2. Din cate stiu eu exchangezone.com este scam. A disparut cu banii la cativa oameni care au facut exchange la ei. Cat despre lista de pe site de la LR nu va luati dupa ea. Este veche(ulima data updatata in 2009). Multe dintre siteuri sunt scamuri. Daca aveti nevoie sa cumparati sau sa vindeti LR apelati cu incredere la goldexpay.com sau la wm-center.com sau ebuygold.com. Toti acestia sunt de incredere. Sau daca vreti sa vindeti LR fara comision apelati cu incredere la mine
  3. Ce gaming? Pe al meu nu mergea nici macar un joc mai dichisit. Absolut nimic. Dota 2 nu starcraft 2 nici atat nimic...e varza placa video
  4. is visitors2cash.com a scam or legit | visitors2cash.com reviews |check visitors2cash.com for fraud and risk | is visitors2cash.com safe | is visitors2cash.com fake |is com safe Visitors2Cash (visitors2cash.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended SCAM ALERT: FRAUD WEBSITES visitors2cash - eMoneySpace visitors2cash.com | VukaBlog INFO : Visitors2cash.com is BIG SCAM !!!! | Peluang Bisnis Online visitors2cash.com | WOT Reputation Scorecard | WOT (Web of Trust) Visitors2cash 0.5$ per click !!! Visitors2Cash - Earn $.50 Per Unique Referral Visit!!! - TBN - The Botting Network Ce mai vreti? Mare scam! Nu va lasati pacaliti! Nu pierdeti timpul!
  5. Pai atat timp cat ei fac bani de ce sa nu tina si 100 de conferinte pe zii? Ideea este ca doar ei fac bani tu ca user nu! Sa ne anunti si pe noi cand iei ceva bani de la ei
  6. APR este un program relativ vechi pe schema piramida(caritas). Daca nu esti printre primii membri inschrisi nici nu are rost sa speri sa primesti vreun ban. Au avut destule probleme in ultima vreme si posibil sa se inchida curand cu banii vostrii in el. Asa ca folositi cu grija acest site. Amex este mai preocupat sa va minta doar doar sa ii faceti si lui un refferal. Decat sa va zica adevarul. Ia spune-ne si noua Amex. Cati bani ai facut pana acum? Ma refer la withdraw care a ajuns in contul tau. NU balanta de pe site care nu se stie daca o vezi vreodata.
  7. Acer nu is proaste. Cele ieftine sunt prost facute atat tot. Componente ieftine materiale si mai ieftine. Dar asta NU inseamna ca laptopul este prost. Am avut unu exact ca asta de vrei tu sa il iei si a mers saracul perfect vreun an de zile pornin non stop pana l-am vandut. Si sunt convins ca si acum inca merge perfect. Singurul upgrade care trebuie sa il faci e sa mai pui o placa de 4gb de ram. Sfat: Incearca totusi sa iei unul cu garantie valabila.
  8. Multumesc frumos este un program exceptional. Am cumparat licenta la ei. Imi este tare drag de el pentru ca nu ma mai scoate din jocuri cum face Nod32 internet security
  9. Nu cred asta... Doar ce a fost descoperit la noi in zona rurala:) Sunt convins ca facebook o sa mai reziste multi ani de acum incolo. Ganditi-va cati dintre voi il folosesc si ala este raspunsl
  10. Localizator Tracker GPS/GSM/GPRS Microfon Spy GSM - Okazii (125988580) Asta+banda dubla adeziva foarte rezistanta pus sub bara sau unde crezi tu ca ar fii cat mai putina apa in caz de ploaie etc etc. Dar trebuie sa stii k prin chestia asta incalci securitatea nationala si daca eshti prins s-ar putea sa te trezesti cu SRIu peste tine
  11. dubiosonline

    mac osx

    trebuie alti macosx. nu sunt toate asa bune. eu cand imi instalez pe laptop fac 5-6 cduri pana gasesc unul bun
  12. Parerea mea este ca ar trebuii profitat de fenomenul asta la maxim cat inca este in voga. Se pot face foarte multi bani prin manipularea maselor!
  13. Tu chiar nu intelegi? Nu ne intereseaza situatia ta. Nu ne intereseaza probleme tale de securitate! Nu ne intereseaza frustrarile tale fata de subiectul "frauda online". Si mai ales nu ne intereseaza informatii deastea gen Stirile Protv. Nu cunosc nici una din persoanele despre care ai scris. Tu nu intelegi chestia asta nu se invarte in jurul subiectului frauda online. Iti urez bafta in cruciada ta impotriva hotilor pe internet. Sper sa reusesti sa iti invingi demonii. Dar eu zic ca ti-ai ales locul gresit de unde sa incepi!
  14. Merita incercat si Quit Smoking with Allen Carr's Easyway to Stop Smoking este carte si film(pt leneshi) Eu am vazut filmul si m-am lasat vreo 5 luni! La a 2a incercare m-a tinut decat vreo 2 saptamani. Cunosc persoane care fumau 3 pachete pe zii si dupa ce au vazut filmul s-au lasat definitiv.
  15. Pentru awnly3jhc2g si SecretService, Fratilor voi ori sunteti nebuni ori sunteti extrem dar extrem de prosti! Regret ca mi-am pierdut 3 minute din frumoasa mea dimineata citind aberatiile care le debitatzi pe aici. @awnly3jhc2g Cine crezi frate ca sta sa monitorizez 10 donatii de 3$?? Si oricum ca idee generala daca s-ar face donatii de mii sau poate chiar milioane de euro cine kkt crezi ca v-ar spune voua sau "altor siteuri sau bloguri"? LR este 100% anonim! NU este monitorizat nu poate fii monitorizat nu se platesc taxe la nici un stat pentru tranzactiile sa donatiile via LR pentru ca sediul LR opereaza intr-un paradis financiar! @SecretService cine te crezi frate? in ce lume traiesti? cine crezi ca cheltuie mii de euro per pesoana sa va monitorizeze pe voi? Omule trebuie sa fii constient de faptul ca mor oamenii in spitale in mizeria asta de tara din lipsa de medicamente. Politistii muncesc 1 luna de zile pe 1200RON. Cine crezi ca isi perminte sa plateasca milioane de euro caci atat costa sa monitorizezi 100.000 de utilizatori de internet? De ce toate discutiile la voi trebuie sa fie in jurul fraudelor? Frate nu suntem toti ca voi...unii dintre noi mai sunt si cinstiti si nu vor sa aiba de aface cu acest fenomen. Fiecare turma isi mai are si oile negre bineinteles! Dar crezi ca pe un forum de gameri nu este nici unul care se ocupa cu asa ceva? Tot insistati pe paypal,si o sa va zic de ce nu este indicat. Paypal trebuie sa fie linkuit cu un cont bancar sau card , care la randul lui o sa fie linkuit la un cont bancar right? Acel cont bancar se afla in romania care nu este paradis financiar si care o sa creeze tot felul de probleme cu Administratia Finantelor. Doi la mana oricare dintre infractorii aia care tot pomeniti voi de ei pe aici pot sa dea un cacat de spam pe Paypal sa ia 100 de conturi si sa trimita din fiecare cate 1 dolar ca au vazut ei in nush ce film ca asa se face! Si atunci contul de donatii ar fii distrus si propietarul acelui cont ar avea probleme din cauza fraudei. Va rog frumos remain on topic! Nu va intreaba nimeni despre vastele voaste cunostinte in ale infractiunilor informatice. Acest topic este simplu ESTI PRO SAU CONTRA CU UN BUTON DE DONATII PRIN LR? P.S. Cei care folosesc LR nu sunt infractori! Pot sa va dau exeplu de o comunitate de 400k utilizatori care se invart in jurul subiectului si fac bani LEGAL 100% cu ajutorul ecurrencyurilor! Google "forex" "HYIP"
  16. Dau gratis una bucata "Promo code for 6 months of Grooveshark Anywhere". Primul care imi da PM o primeste
  17. Garanti bank functioneaza foarte bine plus de asta pe cardurile lor se pot depune bani si de la atm fara a avea card. Asta ofera un oarecare grad de anonimitate.
  18. Si fara dureri de cap...
  19. Este simplu pt utilizator dar se percep comisioane destul de mari din cate stiu eu....
  20. Orice tranzactie facuta prin Paypal. Chiar daca este facuta de owner sau alta persoana neautorizata poate fii contestata intre 60-356 zile(depinde de tipul tranzactiei) si in 90% din cazuri se da castig de cauza persoanei care a initiat transferul. Dar asta e o alta poveste.Ideea ramane butonul de donate prin LR. Cui ii mai surade ideea? Nu va mai faceti abonamente pt k stiti destul de bine ca nu o sa va tineti de asa ceva...O parere pro sau contra este de ajuns!
  21. Altcineva? Va place ideea?
  22. Silent circle pare interesant restu sunt cam outdated parerea mea.
×
×
  • Create New...