Jump to content

SecretService

Active Members
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SecretService last won the day on February 5 2013

SecretService had the most liked content!

About SecretService

  • Birthday 01/12/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SecretService's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Sectiunea decat ii ajuta pe cei ca Matt sa stranga posturi si sa-si faca publicitate pe /feed. Cine e pasionat de securitate, citeste noutatile din feed-uri. Dragut ar fi ca in sectiune sa apara parsate feed-uri de pe diverse site-uri de securitate.
  2. Are cineva o jucarie ca asta? Daca da, ati reusit sa extindeti semnalul WiFi?
  3. E vreo diferenta intre: rechin new york, rechin metrou si rechin, new york, metrou ?
  4. About / Features / Plans Daca achizitionati direct de la CF, un plan PRO va costa 20$ / luna. Eu am deja PRO, ceea ce inseamna ca pot sa adaug cate domenii poftesc, pentru care platesc 5$ / luna. Eu vi-l ofer cu 6$ / luna, dar disconfortul este ca nu aveti acces la panoul de control, insemnand ca trebuie sa ma contactati prin PM pentru orice modificare. Creati-va un cont, inspectati panoul si optiunile, ca sa aveti o idee despre configuratia pe care o doriti. O alta inconvenienta pentru unii potentiali clienti ar fi ca am acces la inregistrarile DNS ale domeniului in cauza. E si normal: voi setati NS-urile pe care vi le ofera CloudFlare, iar din panoul CF eu lucrez direct DNS-ul. Primii 25 de clienti vor beneficia de oferta cu 6$ / luna. Urmatorii, vor plati 8$. Daca trec de pragul de 10 clienti, voi implementa un panou de control, prin care o sa aveti acces la domeniile voastre. Plata se face prin PayPal. Momentan ma puteti contacta doar prin PM. Multumesc!
  5. Reamintiti-va de ce conducerea veterana n-a acceptat niciodata donatii.
  6. Ban pls. Sau publicati-i IP-ul just in case. Nu vrem iar forumul offline.
  7. http://docspedia.org/random-luck.php? Congrats! You just won 48.50 GB!
  8. ^ SEO L-am deschis direct la gunoi. VDC 12888 by H0peless | VDC Pentru fratii nostri.
  9. Despre procese, fara un Process Explorer n-ai nicio sansa. Iar pana iti dai seama tu daca vreun svchost.exe este de fapt un malware, trece demult 1 minut. Daca mai are si persistenta, se joaca cu tine. Ori poate n-ai privilegii sa omori procesul, ori poate e rootkit si nu apare in procese. Cat despre firewall, poate nu are unul instalat, iar cel din Windows este disabled sau ti se cer privilegii(password prompt) si poate troianul e injectat in chrome.exe si trimite date prin 80/443. Sau poate datele nu le trimite nicaieri prin retea, ci doar le salveaza local.
  10. Pai si daca troianul sniffeaza requesturile http?
  11. Troienii smecheri capteaza tastatura virtuala, clipboard-ul, inclusiv backspace-ul(pentru cei care spun ca il fentezi scriind aiureli si apoi stergand). N-ai timp sa instalezi prostii. Simply the best: 1. Ai pe un stick sau pe web un .html cu un form care contine datele de logare + autosubmit. Accesezi pagina ta si te trezesti autentificat in contul tau de paypal. Daca troianul lui capteaza si requesturile http, atunci: 2. Accesezi de pe web un script php scris de tine care functioneaza ca proxy intre tine si paypal(asemeni web proxy-urilor, sigur le stiti). Nu introduci nicio parola, ea e in sursa script-ului. Si ca sa-ti ramana buzunarele, o data ce ai dat distroy session, scriptul nu va mai accepta requesturi. Hafe vun!
  12. ... care sa nu trimita binarele mai departe pentru reverse, stiti?
  13. Se gasesc pe net fel si fel de gps-uri ascunse care sa fie montate pe masini. Se impart in cele cu baterie si in cele alimentate direct de la masina. Vreau sa instalez un astfel de dispozitiv pe o masina si caut o solutie buna prin care sa alimentez discret gps-ul. Idei?
  14. Ce distrus esti Si ce grasa-i ma-ta Ce nume de tractor diesel ai
×
×
  • Create New...