Jump to content

coolbyte

Active Members
  • Posts

    589
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

coolbyte last won the day on November 19 2021

coolbyte had the most liked content!

Converted

  • Location
    HDD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

coolbyte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Buna seara, De mult nu am mai contribuit cu nimic pe acest forum dar as dori sa reincep cu ce pot si poate mai sunt si alti in situatia mea. Ce limbaj de programare recomandati C# pentru aplicatii desktop windows, am vazut ca este si varianta unix dar din pacate am descoperit recent ca orice pusti de 10 ani cu ajutorul unei aplicatii poate sa decompileze .exe/dll si vede integral tot codul sursa c++ la prima vedere pare usor si nu cred ca ar fi prea complicat sa migrez de pe c# dar se merita, se pot face majoritatea lucrurilor din c# in c++? Java ajung la aceasi dilema cat de sigur este cat timp ai aplicatia pe PC-ul perosonal, Nu cred in imposibil dar macar sa se chinuie mai mult daca doreste sa vada sursa 😁. Python din cate am vazut aceasta e ok pentru machine learning plus daca vrei sa automatizezi anumite lucruri, parerea mea personala este ca python seamana mai mult cu scripting si i-mi cer scuze daca gresesc. Kotlin pare sa fie promitator dar fiind faptul ca e sustinut de google (greu cu grafica in android studio) Flutter mi se pare complicat (la design clar arata frumos dar in spate mie i-mi pare complicat) Cel mai sigur sa fie oare partea de server php/aspx (aici beneficiezi si de c#) dar asta ar implica orice aplicatie sa vina si cu un server/loc unde sa se stocheze. Orice alta sugestie e bine venita. Multumesc.
  2. Eu consider 8,000.00 mai mult decat suficient pentru romania.
  3. Pai si ce ar trebui sa faca?
  4. Dar loganul ar fi no cu 3 ani garantie. Deci in 3 ani as baga doar bani pt reviziile la ani sau km. 0 km nu xxx sau cat or fi cei reali. Dacia Logan 10 ani: aer condi?ionat automat, exclusiv pentru români
  5. Salut, Ce parere aveti despre Noul Logan 10 Ani. Merita sa-mi iau unu si si stiu ca am garantie e nou si gata bataia de cap. Cu tot ce se poate pe el ajunge pana in 10.000.00 Euro. Sau alta masina la acelasi buget mai gasesti ? Sa fie incapatoare nu clase mica. Multumesc
  6. coolbyte

    Site

    Trimite-mi si mie ceva detali daca mai e valabil.
  7. Este interesanta idea, numai vezi ca se aude ca vor sa faca facebook-ul cu plata. Platesti sau ramai fara poze ceva de genu.
  8. Am rezolvat si eu intr-un final. Am dat acces la modem pentru www-data si acum merge perfect. Urmeaza sa gadil eu cum vreau interfata.
  9. Ce zici de Creative Events Website Template | WIX si cu putine modificari gen o poza cu persoane tinere de mai multe nationalitari sa para a site de traducere. Si ai si portofoliu.
  10. Vezi ca poti sa te faci user "with dongle" banuiesc ca pentru service sau ceva si ai nelimitat.
  11. Uite aci https://www.dc-unlocker.com/
×
×
  • Create New...