Jump to content

P.O.C

Active Members
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

About P.O.C

  • Birthday 01/19/1994

Converted

  • Location
    Here

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

P.O.C's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Cate vrei tu tati https://www.facebook.com/adultphotos19 mersi mult
  2. Poti incepe cu fiverr.com daca sti sa faci ceva incearca sa vinzi acolo
  3. Cu mult timp in urma am vazut o comedie in care un alb afla ca il insala femeia si merge prin cartierele rau famate unde un negru il opreste si vrea sa il jefuiasca, atunci albul incepe sa il bata pe celalalt tip. Pana la urma cei doi se inteleg sa fure un diamant. Oare cum se numeste filmul?
  4. Vreau si eu sa ma uit azi la niste filme de aventura gen, calatorie in centrul pamantului in mare parte descoperiri etc.
  5. Vand pagina asta de facebook: https://www.facebook.com/adultphotos19 Astept oferte, nu fac schimb pe cutii de petarde
  6. Facebook nu are o securitate slaba, n00bi au securitate slaba, daca adaugi doua numere de telefon si doua adrese de e-mail nu mai poti face nimic.
  7. Mersi, totusi alt soft sa nu tot trebuiasca sa cumperi credite, exemplu sa fie softul 500$ si gata sa te folosesti de el.
  8. As dori sa cumpar un program pentru decodat telefoane prin imei sa fie ceva mai nou deci sa pot decoda si telefoanele care sunt aparute dupa 2010. Cat ar costa un program de genu asta? Puneti niste link-uri daca stiti ceva programe
  9. Am o pagina de facebook care apartine unui club de langa Cluj, pagina este destul de activa are 5000 de like-uri. Este aur curat pentru cei care au un club sau cafenea in zona Cluj
  10. Foarte misto programul @stroici daca nu stii sa te folosesti de imagine citeste in pula mea tot topicul inca mai sunt link-uri valide.
  11. Poate te ajuta sa o gasesti CUM SE FACE: Tutorial Cum gasesti o melodie chiar daca nu stii cine o canta? Nope. Nimic.
  12. Cartea are pretul de 17$ silver pack, dar acum o poti descarca free. Site-ul original: AdSense Ghost - Peter Bergmann Download: AdSense-Ghost.rar
×
×
  • Create New...