Jump to content

Syckchet

Active Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Syckchet last won the day on May 15 2013

Syckchet had the most liked content!

About Syckchet

  • Birthday October 27

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Biography
    Traveler through time...
  • Location
    Knowing
  • Interests
    >> [RST] <<
  • Occupation
    Anything for my country! We defend the honor of our country!

Recent Profile Visitors

1493 profile views

Syckchet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

  1. Nici nu ma mira... cate gauri au site-ul lor... il rezolvi direct prin xss :)))
  2. Ce spuneti de asta? Se pare ca totul este regizat si idiotii astia de la putere ii ajuta si mai mult cu impartirea lor in fiecare tara din Europa... Bravoo domnilor, va semnati biletelul! ><
  3. @Che Partea cu femeile, sa fie frumoasa, blonda, tate, cur si cu ochi albastrii sa o cumperi, asta acum asa este, nu ai bani, nu o ai... Dar lasand asta de o parte, frate sa nu-mi i-a libertatea si sa-mi decapiteze familia pe motiv ca suntem nascuti ca crestini-ortodoxi, nu mi se pare normal frate, cum ziceai si tu cum sa mai crezi in bau bau, dar ei de ce cred ca Allah si cine dracu mai sunt, pentru ca au o religie ca a noastra si normal o urasc, vor ca religia lor sa domine lumea.
  4. Lumea este atat de oarba incat nu-si dau seama ca acesti "imigranti" cum ii numesc nestiutorii sunt de fapt teroristi sub acoperire, copiii lor sunt nascuti si crescuti langa arme, invatati sa ucida. Nu cred ca niciul dintre voi fie ca aveti familie, copii, sotie sau nu, nu va doriti pe strada acesti oameni, copiii lor langa copiii nostrii, ai vostrii, ai tuturor. Prim-ministrul nostru drag(da-ia-s un glont in cap) vrea sa construiasca cea mai mare moschee din Europa la Bucuresti, asa vor fi mai atrasi sa vin ala noi in tara. Ei nu vor sa se integreze, ei vor sa conduca. Ati vazut cu totii ce au facut in statele care le-au dat sprijin politic(Germania, Franta, Anglia), au facut haos pe strazile lor, jigneau si loveau oameni. Am un mesaj video aici. Va rog sa-l priviti, lasand la o parte sfarsitul cu Basescu, are el dreptate in legatura cu astia, dar doar atat. Asta este un motiv ca ei sa intre in fiecare tara europeana, asa va incepe razboiul, vor ataca din inima Europei, vor distruge din mijlocul ei tot occidentul, nu sunt neajutorati, vin cu scopul de a domina lumea, ca religia lor sa domine toata lumea! Nici o alta speculatie nu este adevarata, cartile sunt deja facute, asta se va intampla si nu va mai dura mult, deja efectele sa vad. Al treilea razboi mondial nu va incepe din vina Rusiei, a Americii sau a Chinei.. Va incepe de la cine nu ne-am asteptat. //Se va ridica de la R?s?rit un popor f?r? cruce, se va mânca carne de om ?i se va bea sânge de om (asta-i din Biblie, unii cred, altii nu, dar totul se leaga) Peace ?
  5. Salut omu', bine ai venit!
  6. Multi tineri someri, pai credeti ca noua generatie de copii si tineri vor accepta asa ceva din partea comunistilor de la putere? Or sa vina alegerile, batranii de azi or sa voteze din nou cu acei politicieni de pe vremea lui Ceausescu, daca vor iesii la putere sigur va fi o noua revolutie. Acum sincer eu vreau sa plec din tara si sa vin peste multi ani sa vad cum o mai duc cei de aici, dar nu cred ca aceasta tara va fi cum a fost o data..
  7. Cam da ), astia`s "hackerii cei mari" ai Romaniei, daca pot spune asa ceva, dar ma insel singur
  8. Mare paguba ), daca sunt date importante pe acel mail, efectele se vor vedea in cateva zile, cred..
  9. Ma cac pe ei de unguri. Am fost si eu prin ardeal, toate indicatoarele de pe sosea sunt in ungureste.. va vine sa credeti? Au inceput sa puna piciorul calumea pe centrul tarii noastre. Muie la bozgori!
  10. Tin sa va anunt ca treaba cu Kwelwild e serioasa.. I-a fost pusa interdictie la internet 2 ani pana cand va implinii 18 ani. Cand a ajuns la firma, le-au luat telefoanele, ca cica ar fi "ascultate" de cei de la SRI. Directoare firmei, cred, i-a spus ca au venit cei de la SRI si i-au cautat pe acasa si la firma si le-au spus de acest utilizator, ca ar fi facut prostii si-l urmaresc de un an + telefoane ascultate. Fiul patronului i-a spus ca la 18 ani sa se lase de calculator daca vrea sa mai fie liber.. Cam asta stiu din cate mi-a spus el.
  11. https, asa imi arata si pe google, youtube, facebook, twitter, etc..
  12. La mul?i ani, tuturor românilor!
  13. VIP pentru custom title, avatar mai mare si privat section.. SQLi & XSS..
  14. Eu unu nu voi renunta la Winamp, a fost, este si va fi cel mai bun media player, asta-i parerea mea si nu o v-a schimba nimeni. Il voi folosi pana cand nu vor mai merge setup-urile . Ideea lui TheTime nu-i rea ^^^ .
  15. There are currently 27 users browsing this thread. (26 members and 1 guests) Deja incepe sa-mi placa. )
×
×
  • Create New...