Jump to content

sicilianul

Active Members
 • Content Count

  1206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sicilianul last won the day on October 1 2016

sicilianul had the most liked content!

Community Reputation

90 Excellent

About sicilianul

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 07/15/1991

Converted

 • Location
  $~:ןnuɐıןıɔıs@ʇooɹ
 • Interests
  Womens, Girls, Chicks and Babes
 • Occupation
  Another member of Sicilians

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. As fi interesat de memoria RAM. Iti trimit mesaj
 2. Din ce stiu MAC-ul nu se transmite / citi decat fizic fiind la acel PC /laptop. Seria este stocata hardware si nu "pleaca" oricand la cererea oricui. Plus ca e readonly.
 3. Daca iti trage maxim din sursa pe 19V si nu se incalzeste nimic ai scurt ferm. Asta inseamna gen bile, arsa intre straturi, sau mosfet ars SDG direct pe bara de 19V. Incearca sa tii palma pe toata placa de baza si sa dai 19V si curent maxim unde ai scurt dar in impulsuri. Faci "scurt" de 2-3 ori pe secunda si vezi daca simti ceva.
 4. Daca esti din Bucuresti cred ca te pot ajuta. Sunt 2 variante - codul operatorului sau box. Varianta b este mai grea pentru ca nu se mai gasesc box-uri pt ele.
 5. Nu mai functioneaza "trucul" . Sari cu 50 coco la cap sa vezi ce te rezolva baietii de parola :)
 6. Inchizi browser-ul, inchizi calculatorul, te inchizi in baie si gata s-a inchis contul
 7. Daca e pe bune, ce mancai cand erai mic?
 8. Din cate stiu eu nu exista placi video pe asa ceva. Cel mult niste acceleratoare grafice. Disparute prin anii 90.... Care oricum nu te ajutau cu procesare efectiva.
 9. Inainte sa instalezi windows-ul mergea ok ?
 10. Nu avem manopere. Reparatiile se fac doar in garantie, iar acolo unde este cazul de refuz de garantie - ai sume fixe stabilite de producator pentru reparatie. Nu lucram cu procente din reparatii. Doar daca iti depasesti target-ul, reusesti sa iei bonus.
 11. Salutari, Cine este cunoscator de electronica, level minim, si ar dorii sa repare tablete si telefoane la nivel modular (level 2 reparatii), este asteptat sa isi depuna candidatura Detalii extra: Reparatiile sunt pe garantie, cu piese noi sau refurbish. Daca stiti sa reparati fara comanda de piese, si mai bine. Zona de lucru - Bucuresti. zona Basarab Conditii de munca bune, dar nu pt pretentiosi sau extravaganti Salariul il negociati la interviu, dar prin PM va dau o idee... Daca doriti alte detalii, va astept
×
×
 • Create New...