Jump to content

madastar18

Active Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

madastar18 last won the day on May 2

madastar18 had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

1 Follower

About madastar18

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/02/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bullshit china, totul tine de un amarat de IC, n-are modul radio, nu rezista la 20 bari, mai bine aruncai bani pe altceva.
 2. http://www.gadgetway.ro/smart-home/782-robinet-apa-inteligent-elgato-eve-aqua-smart-water-controller-.html sau poti folosi press control electronic pe care trebuie sa-l modifici putin la senzor (programming)
 3. totusi ar trebui cateva x-uri de intarire adaugate si in locul la scara sa faci scari cu balustrade pentru a putea cara eventualele materiale (adeziv, polistiren, geamuri, tencuit etc) necesare pentru constructia la inaltime, sa ridici pe scara e destul de dificil, am facut vara asta o schela din minte fara nicio schema, x pe mijloc, 2 intariri la mijloc, 4 prinderi pe parti, destul de simpla si solida.
 4. Am rezolvat, vad ca nu-mi trage hartia + alte probleme mecanice etc. Mai am un HP Deskjet 1050 si as vrea sa pun pe ea CISS Market - foloseste cineva pe forum asa ceva, vreo idee ????
 5. am incercat asta inainte, nu functioneaza, in fine, trebuie sa rezolv partea cu driver si dupa ma apuc de revizie
 6. Salutare Am capatat recent o imprimanta Epson AL-C900, doresc cateva sfaturi pentru curatare - verificare parte electronica/tonere + un driver pt win 7 x64.
 7. Condesatori umflati pe placa de alimentare (inverter), lampile arse, rezistente devalorizate si intr-un final (mai rar) transformatoarele care ridica tensiunea la 700-1400V, solutia: schimbi condesatorii si rezistentele, vezi daca ai lumina dinamica precum era odata, daca se stinge din nou dupa 5s (intra in protectie) sunt lampile arse (carbonizate la capete sau lucesc) - le poti schimba (10-15lei bucata). Am avut aceeasi problema, am schimbat condesatori si tot nu ramanea aprins, solutia lampile arse. Acum mai am problema cu alt monitor cu "auto adjustment", ii dau eu de cap si la asta cand i
 8. Mamaaa frate, ce de bani ai scos :)))))))))))), mai bine te duci la munca si tai frunze la caini, macar casitigi mai mult.
 9. 1. Mai face boot windows-ul? 2. Din cate stiu, recycle bin din windows iti face "temporary folders $RECYCLE.BIN" pe C sau D, dupa un empty trash, partitia C sau D "elibereaza spatiu". 3. Treci pe linux.
 10. Poate ai un traseu intrerupt pe undeva, uita-te mai atent cu o lupa. Folosesti multimetrul ca sa vezi valorile de alimentare? Poti pune cateva poze high pics?
 11. Treaba este destul de nasoala, azi am trecut prin oras, vad o masina de funerare cu 5 cosciuge care se indrepta spre biserica, mai merg 2-3 strazi aproape de biserica, bum - miros de tamaie pe care l-am simtit vreo inca 3-4 strazi. Stiu ca cei infectati sunt bagati in saci de plastic, sigilati, cosciugele sigilate si ingropati la 4m sub pamant, slujba o tine preotul doar 10 minute. Buba cu acest virus este ca ramane cateva ore in gat, o simpla licoare facuta din tuica si propolis - posibil sa-l buleasca, la fel si inlaturarea usturimi din gat - cu un banal ceai caldut din putina menta, miere s
 12. asta https://androidrootonline.pro/forum/download-firmware-allview-p9-energy-lite-2017/ , vezi daca functioneaza, dupa ii faci bypass la google account
 13. Incearca asta. #Checkra1n and #Checkm8 https://www.facebook.com/Checkra1njb/ bypass icloud https://checkm8.info/how-to-bypass-icloud-activation-lock-using-checkra1n-jailbreak/ https://www.techacrobat.com/icloud-unlock/ Citat de la un prieten "Injection! Merg deblocate si alea cu sim, dar nu poti folosi reteaua! Doar wi-fi. Chestia misto e ca nu mai tre sa stai sa downloadezi soft sa-l modifici! in 5 minute o rezolvi din terminal!"
 14. 1. Sa inteleg ca vrei sa formatezi stick-ul? In win10 cu diskmgmt https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080 Sau poti sa folosesti orice alt utilitar free pt format. Nu te mai chinui cu add-ons in USB, cel mai bine instalezi din "terminal". Pentru pentesting ai nevoie de adaptor wireless, ceva bun gasesti pe la 300lei sau trage un ochi aici https://www.wirelesshack.org/best-kali-linux-compatible-usb-adapter-dongles.html. 2. VBox http://www.fixedbyvonnie.com/2014/11/virtualbox-showing-32-bit-guest-versions-64-bit-host-os/
×
×
 • Create New...