Jump to content

madastar18

Active Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

madastar18 last won the day on October 21 2021

madastar18 had the most liked content!

1 Follower

About madastar18

 • Birthday 06/02/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

madastar18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

68

Reputation

 1. Bine zis ca pute, vaccinare pe mici si vouchere, la inceputul pandemiei au spus ca nu vor mari preturile la facturi, acum nu suntem in pandemie?, cel putin mie mi-a bubuit factura la energie.
 2. Si eu si mama am luat rahatul asta de virus, pe mine m-a afectat mai putin, pe mama insa, grav, ambulanta + multe medicamente si dupa adusa inapoi cu ambulanta. Am aflat Luni ca am covid dupa un test rapid, ne-am autoizolat. Eu cel putin n-am putut sa dorm 2-3 zile decat maxim 2h, nu sunt prea demolat, pacat de mama, am mai fost odata cu ea in 10 zile de 8 ori la spital pana sa apara pandemia, azi cel putin a inceput sa vomite si sa planga a 4-a oara. Cand ramaneam fara gust bagam niste vin sa revin pe turbo, medicamente iau doar un ACC, restul le las balta, mai bine le ia mama, eu nu sunt asa praf.
 3. https://www.anm.ro/_/FARMACOVIGILENTA/Prospect (informatie adresata pacientilor) COVID 19 Vaccine AstraZeneca.pdf?fbclid=IwAR17fDSW6a1bxVuCDKMivOS3Zf9MxDBQ2mCda4fsdQFvw-JOvNkAMlf_IL8 " 6. Conținutul ambalajului și alte informații Ce conține COVID-19 Vaccine AstraZeneca O doză (0,5 ml) conține: Adenovirus preluat de la cimpanzeu care codifică glicoproteina S (spike) a SARS-CoV-2 (ChAdOx1- S)*, nu mai puțin de 2,5 × 108 unități infecțioase (U Inf.) *Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG). 6 Celelalte componente sunt L-histidină, clorhidrat de L-histidină monohidrat, clorură de magneziu hexahidrat, polisorbat 80 (E 433), sucroză, edetat disodic (dihidrat), apă pentru preparate injectabile (vezi pct. 2 „COVID-19 Vaccine AstraZeneca conține sodiu și alcool”.) Cum arată COVID-19 Vaccine AstraZeneca și conținutul ambalajului Suspensie injectabilă (injecție). Suspensia este incoloră până la brun deschis, limpede până la ușor opalescentă. Mărimi de ambalaj: - flacon multidoză cu 8 doze (4 ml), cu dop (din elastomer, cu sigiliu de aluminiu), într-un ambalaj cu 10 flacoane. Fiecare flacon conține 8 doze a câte 0,5 ml. - flacon multidoză cu 10 doze (5 ml), cu dop (din elastomer, cu sigiliu de aluminiu), într-un ambalaj cu 10 flacoane. Fiecare flacon conține 10 doze a câte 0,5 ml. " https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/covid-19-vaccines-authorised#authorised-covid-19-vaccines-section mai multe info la CLINICAL DATA.
 4. Bullshit china, totul tine de un amarat de IC, n-are modul radio, nu rezista la 20 bari, mai bine aruncai bani pe altceva.
 5. http://www.gadgetway.ro/smart-home/782-robinet-apa-inteligent-elgato-eve-aqua-smart-water-controller-.html sau poti folosi press control electronic pe care trebuie sa-l modifici putin la senzor (programming)
 6. totusi ar trebui cateva x-uri de intarire adaugate si in locul la scara sa faci scari cu balustrade pentru a putea cara eventualele materiale (adeziv, polistiren, geamuri, tencuit etc) necesare pentru constructia la inaltime, sa ridici pe scara e destul de dificil, am facut vara asta o schela din minte fara nicio schema, x pe mijloc, 2 intariri la mijloc, 4 prinderi pe parti, destul de simpla si solida.
 7. Am rezolvat, vad ca nu-mi trage hartia + alte probleme mecanice etc. Mai am un HP Deskjet 1050 si as vrea sa pun pe ea CISS Market - foloseste cineva pe forum asa ceva, vreo idee ????
 8. am incercat asta inainte, nu functioneaza, in fine, trebuie sa rezolv partea cu driver si dupa ma apuc de revizie
 9. Salutare Am capatat recent o imprimanta Epson AL-C900, doresc cateva sfaturi pentru curatare - verificare parte electronica/tonere + un driver pt win 7 x64.
 10. Condesatori umflati pe placa de alimentare (inverter), lampile arse, rezistente devalorizate si intr-un final (mai rar) transformatoarele care ridica tensiunea la 700-1400V, solutia: schimbi condesatorii si rezistentele, vezi daca ai lumina dinamica precum era odata, daca se stinge din nou dupa 5s (intra in protectie) sunt lampile arse (carbonizate la capete sau lucesc) - le poti schimba (10-15lei bucata). Am avut aceeasi problema, am schimbat condesatori si tot nu ramanea aprins, solutia lampile arse. Acum mai am problema cu alt monitor cu "auto adjustment", ii dau eu de cap si la asta cand imi vine cheful. Te mai poti documenta dupa site-urile rusesti sau dupa schema monitorului. Bafta.
 11. Mamaaa frate, ce de bani ai scos :)))))))))))), mai bine te duci la munca si tai frunze la caini, macar casitigi mai mult.
 12. 1. Mai face boot windows-ul? 2. Din cate stiu, recycle bin din windows iti face "temporary folders $RECYCLE.BIN" pe C sau D, dupa un empty trash, partitia C sau D "elibereaza spatiu". 3. Treci pe linux.
 13. Poate ai un traseu intrerupt pe undeva, uita-te mai atent cu o lupa. Folosesti multimetrul ca sa vezi valorile de alimentare? Poti pune cateva poze high pics?
 14. Treaba este destul de nasoala, azi am trecut prin oras, vad o masina de funerare cu 5 cosciuge care se indrepta spre biserica, mai merg 2-3 strazi aproape de biserica, bum - miros de tamaie pe care l-am simtit vreo inca 3-4 strazi. Stiu ca cei infectati sunt bagati in saci de plastic, sigilati, cosciugele sigilate si ingropati la 4m sub pamant, slujba o tine preotul doar 10 minute. Buba cu acest virus este ca ramane cateva ore in gat, o simpla licoare facuta din tuica si propolis - posibil sa-l buleasca, la fel si inlaturarea usturimi din gat - cu un banal ceai caldut din putina menta, miere si putina lamaie, cei infectati posibil sa se trateze cu vitamina C injectabila. Cei mai putin expusi sunt cei care lucreaza in domeniul suduri (razele UV si gazul emanat beleste virusul), miner (sulf inhalat, sulfiti etc) sau distileri (alcool). Am inteles ca si lampile cu UV ajuta la distrugerea microbilor. Un video interesant
×
×
 • Create New...