Jump to content

shadowho

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About shadowho

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma bucur ca va pot ajuta si pe voi cei mai putini norocosi.
 2. Amuzant e ca voi probabil nu produceti nimic si aveti un trait rau-decent cu rare amagiri de trai bun. Acest post este pentru cei care isi doresc sa castige bani online. Suma s-a dublat pentru aceasi durata de timp. Acesti lbc ii schimb prin exchange in BTC. Da ala pe care visati sa-l fi avut si voi. Daca va intreb, desi nu cred ca va intereseaza subiectul, nu produceti mai mult de 1$ pe luna pe internet. P.S: Daca ai 10 surse de venit pasiv care iti aduc lunar cate 50$/sursa eu cred ca e foarte bine. Asta e pentru cei care stiu cat de greu se castiga online.
 3. Salut, de ce ai dat acel vot?

  1. brdan18

   brdan18

   Pentru ca site-ul ala e o mizerie, design-ul lipseste cu desavarsire si minusul cel mai mare ar fi faptul ca astept intre 5 si 10 secunde sa se incarce 1 video (daca se incarca) in conditiile in care am conexiune foarte buna la internet.

   Votul a venit in urma faptului ca promovezi ceva ce nu este ok.

  2. shadowho

   shadowho

   Intradevar are ceva defecte dar atat timp cat poti castiga destui bani pe internet, pentru ca asta a fost motivul prezentari, cred ca se merita.

 4. Si poti si castiga destui bani. Eu deja am scors 5.5$ in 3 zile.
 5. LBRY este o platformă de publicare conținut care este descentralizată și deținută de utilizatorii săi. Concurează cu youtube, beneficiul este că pe LBRY nu este cenzură, deci se poate publica orice, fără restricții. Pe lângă asta, creatorii de conținut pot câștiga LBRY foarte simplu, atât din vizualizări cât și din donații. Verificarea se poate face acum şi prin SMS! Deci nu mai este neapărat nevoie de card. Se oferă 100 LBRY gratuit la inscriere + completare mici taskuri fără prea mare efort (3-5 min) in total. Pe lângă toate acestea, puteţi face LBC prin urcarea de videoclipuri pe
×
×
 • Create New...