Jump to content

brdan18

Active Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

brdan18 last won the day on October 4 2018

brdan18 had the most liked content!

Community Reputation

144 Excellent

About brdan18

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/04/1990

Recent Profile Visitors

2708 profile views
 1. mergea si in excel, daca faceai separare pt coloane dupa ;
 2. https://www.appsapk.com/call-control-call-blocker/
 3. De ce ai face asta ? sa il vinzi mai tarziu cu 10 euro ? chiar merita atata efort aia 10 euro ?
 4. nu o sa iti dea nimeni, foloseste: scenefz, 1337x sau rarbg, oricum sunt net superioare fata de filelist
 5. brdan18

  Salutari!

  De ce crezi ca a fost inventat stackoverflow ? De ce ai posta probleme de matematica pe un forum de securitate ? Nu te iau la misto dar nu vad logica. Si eu am avut chestii pe care nu le stiam in android dar n-am venit aici, m-am dus pe stackoverflow.
 6. Opriti lichidarea mea de catre SRI !!! --------------------.-.-..--------------------------- Sunt ofiter in rezerva ------.-.-..-...--.---------------------------------- Nu ma ignorati !!! -----------------------.--.--...-.-.----------------- Ignorarea mea inseamna sustinerea publica a asasinarii mele de catre SRI -.------------.---.-----...-----------------------------.-.--------------------..-.-----------------------------------------------.-.------------...-----------------
 7. Opriti lichidarea mea de catre SRI !!! --------------------.-.-..--------------------------- Sunt ofiter in rezerva ------.-.-..-...--.---------------------------------- Nu ma ignorati !!! -----------------------.--.--...-.-.----------------- Ignorarea mea inseamna sustinerea publica a asasinarii mele de catre SRI -.------------.---.-----...-----------------------------.-.--------------------..-.-----------------------------------------------.-.------------...-----------------
 8. brdan18

  Numar privat

  Din ce stiu eu, doar prin VOIP poti. Sa ma completeze baietii daca gresesc.
 9. De ce ai vrea sa faci hard brick la un laptop ?
 10. brdan18

  P20 spart

  Cei de la Vodafone te vor ajuta, contra cost bineinteles. (asta daca nu cumva ai casco la telefon, ceea ce nu prea cred). Varianta mai cheap ar fi sa schimbi singur sau la un service de cartier display-ul (dar cred ca dupa manevra asta iti iei adio de la garantie).
 11. Sa se inchida frate ... poate asa o sa aiba succes baiatul ala care vroia sa faca un facebook mai bun :)))
 12. Nu e panica, oricum in ultimul timp sunt in urma cu tot.
 13. Caz real: nemancat + cafea + energizant = a iesit la tigare, a tras 2 fumuri si a picat lat = resuscitare de smurd fara succes => deces. "Bolnavii de inimă nu ar trebui să bea astfel de produse. Momentul ideal pentru a bea băuturi energizante este atunci când eşti odihnit şi că, în niciun caz, nu trebuie asociate cu alcoolul şi nici cu alte excitante nervoase, precum cofeina sau tutunul." EDIT: adapteaza-ti stilul de viata la tura de noapte, cand esti liber te culci la aceiasi ora ca atunci cand vii de la servici (banuiesc ca 7-8-9 dimineata). La un moment dat organismul o sa se obisnuiasca.
×
×
 • Create New...