Jump to content

kelookizz

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About kelookizz

  • Birthday 09/09/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kelookizz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Este vorba de un site de gambling csgo care ofera daily free. Csgospeed.com se numeste. Am 14 conturi de pe care pot intra, la fiecare cont am incercat sa schimb ip ul dar nu functioneaza, nici cu fingerprint, chameleon, vpn etc
  2. A mers pe un singur cont, la al 2-lea, deja aceeasi chestie. Am schimbat si ip ul oricum. Am mai gasit o problema. Cand imi schimb eu ip ul fara vpn (doar din connect si disconect) primile 3 randuri de cifre sunt aceleasi, doar ultimul se schimba. De exemplu 91.22.251.XYZ Cred ca ma las pagubas. Am incercat cu change ip, vpn din browser + fingerprint.. nimic nu merge 🤕
  3. Am reusit asa: 2 conturi de pe pc chrome internet digi cablu 1 cont de pe pc firefox internet digi cablu 1 cont telefon date mobile orange 1 cont laptop wifi orange Nu stiu cum am reusit pe de chrome 2, la un moment dat m a lasat sa mai bag un cont, la al 3 lea gata smecheria..
  4. De pe telefon pe date, de pe pc prin cablu de internet digi, iar pe laptop prin wifi de la orange
  5. Tot nu merge. Merge o singura data per device. Am intrat pe de pe pc cu 1 cont, de pe telefon cu un cont, si de pe laptop un cont. Nu merge nici cu browsec.
  6. Nici asa nu merge, site-ul aparent citeste anumite date de verificare. Cu chameleon imi da eroarea asta: "Could not find identity. Please try again."
  7. cu tor u imi da eraorea asta: There have been too many login failures from your network in a short time period. Please wait and try again later. Am incercat cu firefox si am putut conecta inca un cont. Aparent este ceva legat de browser
  8. Salut! Incerc sa ma loghez pe un site de pe mai multe conturi pentru a colecta niste chestii zilnic, dar problema sta in felul urmator -site-ul permite un singur cont per ip/pc/adresa etc -am incercat sa schimb ip ul cu cablul de la internet bagat in pc, nu a mers -am incercat sa schimb ip-ul cu router pus, nu a mers -am incercat 2 vpn-uri, nu a mers -am incercat sa fac user nou la pc, nu a mers -am dat clear la tot ce insemna brownser history, dada, cache etc., nu a mers -am reusit cumva, nu stiu cum, sa stau cu 2 conturi de pe pc si 1 de pe telefon pe date mobile, dar mai mult nu reusesc. Intrebarea mea este, cum isi da seama site-ul respectiv ca sunt tot eu, daca am schimbat tot ce era posibil, si ce solutie se poate gasi?
  9. Arata cam ciudat.. un link de download sa il testez?
  10. Eu iti sugerez sa inveti limbajul pentru android. IOS ruleaza doar Apple, Android ruleaza pe majoritatea telefoanelor.
×
×
  • Create New...