Jump to content

wikedx

Active Members
  • Posts

    455
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

wikedx last won the day on July 16 2016

wikedx had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wikedx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

52

Reputation

  1. Meriti ars pe cruce pentru poze d-alea cu femei in pula goala.
  2. Stiu ca trebuie sa folosesc metoda Load dar nu am biblioteca system.xml.linq in android. Cand incerc sa o instalez cu nugget imi zice ca nu poate rula java.exe Daca incerc sa folosesc using system.xml.linq spune ca nu exista bilioteca. Folosesc Visual Studio 2017. Edit: Asa cred ca din fisier ar fii simplu sa iau....... Nu stiu ce o sa ma fac fara XDocument.Load.... Xml-u acela mereu se actualizeaza
  3. Salutare m-am apucat sa utilizez Xamarin pentru a face aplicatii pe android. Dar nu am reusit sa inteleg de pe google cum fac sa deschid un url xml si sa il parsez. Daca poate sa imi explice si mie cineva, multumesc!
  4. sa sugi pl rautatioasa mica ca vorbesti aiurea Am comanda ulei OCB pentru tatal meu,el are cancer la plamani si metastaze la mandibula. Este foarte nasol sansele sunt mici, sperantele sunt mari,este in ultimul stadiu.Citostaticile sunt apa de ploaie. Le face de 6 luni si cancerul a fost depistat din timp. Sper sa isi faca efectu' uleiul. Multa sanatate!Ca realizezi cat ai nevoie doar dupa ce o pierzi.
  5. Nu este adevarat.Eu pot sa postez in 50 de grupuri fara sa-mi ia urma.(Cred ca puteam si in mai multe dar nu am incercat).
  6. Mai este valabil scuze daca iti raspund prea tarziu dar intru pe forum sa imi verific doar pm-urile.
  7. Nu cunosc niste date, chestiile de care intreb sunt pur teoretice. Stiu doar ca R* are 1 ohm iar Ri este foarte mare. Cunosc programele de genul si am mai incercat dar imi arata doar sensu' nu si directiile pe care le parcurge primele.
  8. Salut as dori si eu sa stiu ce este tensiunea curentului electric.Si ce sunt bornele de intrare si cele de iesire. Am incercat sa caut documentia pe google dar nu am inteles mai nimic fiindca sunt praf la eletronica. Am urmatoare scheme si nu inteleg cum va circula curentul prin circuit, ce sunt bornele de intrare si de iesire.Ce face sursa de tensiune Us? Eu vad ca Ix (curentul) are un sens dar nu inteleg cum parcurge schema. V = voltmetru A = ampermetru Ampermetrul este de curent continuu Sursa de tensiune Us este continua Deci cred ca este vorba de curent continuu in toata schema,stiu despre el ca se desplaseaza intr-un singur sens. Dar tot nu inteleg cum parcurge scheme si in ce directii o ia.
  9. Probabil este un sir si tu trebuie sa ii descoperi regula la prima vedere.
  10. Salut caut niste chat-uri sau ceva asemanator prin care pot sa vorbesc cu straini in limba pentru prin microfon. Stiti vreun site?
  11. Am inteles.Multumesc mult! Si m-am lamurit in legatura cu toate.
  12. Salutare mi s-a dat un proiect cu baze de date si mi s-a cerut ca niste tabele sa le fac cu nomenclator (legate de tari judete etc..) si sa folosesc in loc de mysqli , mysql pd sau mysql pw nu prea am inteles care dintre cele doua si ce inseamna. Accept orice critica, dar prefer sa imi raspundeti la ce inseamna nomenclator si mysql pd sau mysql pw. Am incercat sa ma documentez pe google, dar nu am gasit nimic concret. Sa se fi referit domnu' care mi-a dat proiectul la pdo si am inteles eu doar pd in loc de mysqli?
  13. Imi pare rau nu am JABBER da-mi PM daca esti interesat sa vorbim pe Skype sau Facebook.
  14. Salut am deschis astazi google analytics si cu ce credeti ca ma trezesc: "Secret.ɢoogle.com You are invited! Enter only with this ticket URL. Copy it. Vote for Trump!" cand ma uit la limba vorbita de utilizatori. Cum s-a intamplat chestia asta?
  15. Veniti voi cu o oferta eu chiar nu stiu cat sa cer.
×
×
  • Create New...