Jump to content

FlamiN1451859564

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlamiN1451859564's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mi-am luat un joc la 300 de bani ca sa vad daca chiar il primesc, si acum e imposibil sa mai fac si alti bani. Nu ati gasit vreo idee noua de a fenta sistemul?
  2. De ce nu privesti partea buna ? Le poti face pe amandoua. Intai faci o victima cu DarkComet dupa care Upload&Execute de la tine din pc un fisier de la ardamax. Oricum DarkComet nu sta bine la capitolul keylogging.
  3. https://rstforums.com/forum/57846-dec0der_2012-actualizado-11-8-12-a-4.rst Aici e... Cer inchiderea topicului aici.
  4. @albertynos - Stiu ca nu ne limitam doar la acele conturi dar crede-ma ca nu ai ce invata din comportamentul unui copil care nici macar de Google nu stie. Eu am avut cateva victime cu DarkComet pe Apex si pur si simplu am fost dezamagit. Erau oameni de cel putin 30 de ani care aveau nevasta si copii si cei mai multi stateau pe facebook sau jucau table online. Ce puteam eu sa vad la ei ?
  5. Singura metoda pe care o cunosc de spread e cu ApexDC++ sau StrongDC++ si e cea mai inutila metoda... Virusii se raspandesc dar chestia e ca cei care folosesc Apex, respectiv Strong, sunt ori oameni in varsta care nu au auzit de torrent, ori copii care abia stiu sa deschida pc-ul si nu prea ai ce lua de la ei.
  6. Multumesc ! Sunt "fan" Ardamax si il folosesc de ceva vreme. As fi mult mai multumit de el daca ar inregistra absolut toate tastele cum fac alte programe spyware.
  7. E bun Kaspersky. Cel putin cand il aveam eu detecta si cea mai mica urma de virus, dar la capitolul firewall e varza. A trebuit sa-mi bag ESET pentru ca luam flood si daca stii cum sa configurezi firewall-ul bine nici nu mai e nevoie sa detecteze sau nu virusii. Poti folosi sandboxie si daca e vorba despre un spyware tu trebuie sa-i dai allow ca sa aiba acces la internet, implicit la ce care l-a facut. Daca vrei sa mergi pe Kaspersky e foarte bine, doar ca mi se pare enervant sa-mi detecteze orice hack tool.
  8. Mi se pare mie sau a mai fost postat de io.kent inainte ?
  9. @nSnoopy @mortal-team Va multumesc ! Nu as fi nimerit parola asta nici pana in 2014...
  10. Gandesc frate, dar fara indicii sau ceva solid de pot face...? Am incercat deja zeci de parole.
  11. Pai e... Da-o macar criptata. Cum vrei sa gasim o parola dintr-un infinit de posibilitati ?
  12. Tu nu ai inteles... Parola de la arhiva am decriptat-o si mi-am copiat crypter-ul din ea, dar cand deschid crypter-ul mai cere o parola si nu e aceeasi.
  13. Imi cere parola cand deschid crypter-ul si nu e aceeasi cu cea de la arhiva.
  14. Doar mie imi da eroare cand dau sa deschid arhiva ? Nu e primul crypter la care mi se intampla sa nu pot deschide arhiva.
  15. De fapt nu prea face asta... Pune jpg la nume si apare ca extensie doar daca dam rename iar exe inca ramane ca extensie...
×
×
  • Create New...