Jump to content

jorik

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jorik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Poate va cistiga Steaua :@ :@ Nu stiti, au schimbat portarul? pentru ca acela era ....
  2. jorik

    Pascal

    eu acum tot invat Pascalul si am facut ceva programe mici! Insa mai am mult!
  3. da.... frumos meci... Portarul rupe ce sa mai zicem... Iar Badea a mai dat ceva sperante!
  4. da... ar fi cool... poate face si Beckham ori cineva din Real Madrid o miscare Zidane! :@
  5. Aseara au venit galacticii la Bucuresti: -covor rosu, foarte multi jandarmi, intimpinare de presedinte, ce sa mai zic... -Beckham, modelul echipei, trebuie sa faca poze cu toti fanii desigur Astazi joaca la 21:45 daca nu ma insel Ma voi uita cu speranta ca Steaua va cistiga! Cine se mai uita? Cinde credeti ca va cistiga?
  6. Principala functie a aplicatiei a aplicatiei Registry Trash Keys Finder este permisiunea de a sterge chei inutile din Registrul Windowsul-ui! Multe programe lase chei mici in registru, chiar si dupa stergerea programului folosind o facilitate a dezinstalarii onclusa cu programul! Registry Trash Keys Finder va permite sa decideti sau sa stergeti sau sa lasati cheile gasite! Un efect aditional(Poate fi principala intrebuintare a unor useri) din stergerea acestor chei este reinvierea unor Programe versiunea Trial dupa ce timpul de proba a expirat! Acest program nu este un crack ci o contributie la alte applicatii de stergere a registrluui! si inca citeva aplicatii: Evaluation Cleaner v2.7 The program can go around different protection, put thus the time up again. With AnyDVD again on 21 days. Search and clean Trial Keys Supported protect formats: - ACProtect 1.x - Armadillo 1.x/2.x/3.x/4.x - ASProtect 0.x/1.x/2.x - DBPE 1.x/2.x - ExeShield 2.x/3.x - NoCopy ocx 3.x - Obsidium 1.x - OneWay 5.x - PCGuard 4.x/5.x - SDProtector 1.x - SGLicense 3.x - ShareGuard 2.x - SoftLocx 5.x/6.x/7.x - SoftSentry 3.x - SoftWrap 6.x - SVKP 1.x - VBOLock 4.x - VBox 3.x/4.x - VisualProtect 2.x/3.x - XProtector 1.x What's new v2.1: -Added support for ExeCryptor 2.x -Added support for TrialCreator 2.x -Update support for Armadillo 4.10 -Fixed some Win9x Bug -Minor bug fixes http://rapidshare.de/files/2629664/trial4ever.zip.html Sper ca va place!
  7. Iata mai creez un topic! De data asta, urmatorul user care va posta aici trebuie sa scrie ceva despre mine! Dupa aceea, urmatorul user ceva despre user-ul care a postat sub mine! Si asa mai departe! Atentie! Daca user-ul x a postat ceva despre user-ul y atunci user-ul y nu are voie sa posteze iar despre user-ul x Nu se accepta mesaje de genul: are x mesaje sau ceva de genul acesta!
  8. jorik

    Eroare Mare

    ai si tu dreptate... pur si simplu pentru refresh este buton in browser si inca F5! Iar daca apesi pe banner, ar trebui sa te duca pe forum! Este mai simplu!
  9. Iata am observat o noua eroare pe forum una cu mult mai mare! Care este ea? Intrati pe un topic si apoi apasati pe banner-ul siteul-ui si veti vedea ca face redirect la topic-ul care sunteti! Sau intrati pe oricare forum si apasati pe banner si veti vedea!
  10. jorik

    Donatori

    cine spune ca vei bea pe banii nostri? am uitat sa spun: daca ar dona bani atunci am putea schimba phpBB pe un vBulletin legal cumparat de la ei deoarece are foarte multe optiuni si este mai sigur ca phpbb!
  11. jorik

    Donatori

    Eu am o idee! Ce ar fi sa implemenam o noua optiune: Donare adica sa platim o anumita suma de bani pentru hosting, domain name si inapoi sa primim rank-ul de Donatori sau ceva asemanator si sa avem acces la cepa aparte! Ce ziceti? Eu as dona!
  12. jorik

    Game on!!!

    este unul grafic... adica vezi jucatorul tau, ii cumperi arme(bani primesti odata cu trecerea nivelului)! Cind te bati, vezi jucatorul tau si al adversarului! Pui atac in partea unde doresti! Jocul il fac pe un server Apache! Script-ul este creat in intrgime de mine si prietenul meu! Grafica o fac atat cit si in Photoshop cit si in 3D! Va fi super! Poti sa mergi in diferite locatii, cumperi arme, vraji etc. Poti cumpara arme unice si foarte puternice plating a soma de bani care se schimba in monede de aur sau ceva asemenator! Sunt palate si locatii care pot fi accesate doar cind ai un level inalt! Poti minca ca sa-ti restabilesti sanatatea(de la nivele inalte) Sunt paduri, unde stringi diferite lucri si le vinzi dupa asta! Te bati cu animale greu de ucis in alta padure! Cind va fi terminat, va fi SUPER!
  13. jorik

    Game on!!!

    Ideea este buna si eu chiar acum fac cu un baiat mai mare ca mine un joc on-line! In internet! Intri pe site! Nu de genul WOW sau MU! Un joc: inregistrare, enciclopedie, newsletter, harta foarte mare, calatorii prin ea si multe nivele! Te poti bate in 3 tipuri: Duel Comanda si Comanda care este selectata automat! Va fi gata in citeva luni asa ca va anunt eu! Daca vrea cineva sa ma ajute, nu ma supar!
  14. Hey! Cred ca multi din voi au Rapidshare Premium Account(eu am, un om a intrebat cine dorea, si mi-a dat mie un account de o luna pe gratis)! Si cred ca nu ma ivreti sa platiti pentru costurile lui! ;D Atunci, am solutia perfecta! Tutorialul este scris de mine: Faci a arhiva ZIP si adaugi atatea fileuri pina cind arhiva va avea +1 MB! Atunci, o numesti PREMIUM-ACCOUNTS si o uploadezi! Intri pe www.rapidshared.org si-ti faci un account! Apesi Add link si scrii name 500 PREMIUM-ACOUNTS! GRAB AS YOU CAN! sau ceva asemanator! Daca ai noroc, un file de acesta poate avea +150 downloaduri! Mai departe e simplu, faci tot asa doar ca de fiecare data mai adaugi un file de 0 KB in arhiva! Si in 2 maximum 3 zile, veti avea multe premium-points! SPER ca V-A PLACUT! Daca vedeti si in alta parte, sa stiti ca este scris de mine!(nu cred ca veti vedea)! :o ;D ;D
×
×
  • Create New...