Jump to content

Mike1451859567

Active Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

About Mike1451859567

  • Birthday 05/03/1989

Converted

  • Location
    @Cyberspace
  • Interests
    No interests

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mike1451859567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salutare, Doresc sa stiu si cum cum pot promova un site inafata de adwords. Ce mai e de actualitate acu? Mai merg cu directoarele web? daca da imi puteti spune 4-5 bune care merita? Ce sugestii imi puteti da? Intreb ca, nu m-am mai ocupat de asa ceva de multi ani si s-au schimbat multe.. insa acu am nevoie.
  2. Exista vreo cale sa recuperez un mesaj sters de pe telefon?
  3. Nu-mi merge...cand rulez install.bat se deschide fereastra si dispare aproape instant.
  4. Am un Sony Xperia E2303 , adroid 5.0 si vreau sa-i fac root. Exista vreun soft care suporta acest model si aceasta versiune de android? am incercat oneclick si kingroot si nu suporta.. Alte sfaturi?
  5. Telefonul e luat de la vodafone.. si cand bag cartela de orange imi cere pinul de deblocare retea. Ma poate ajuta careva? Multam mult.
  6. Am un blackberry 8520 si cand se deschide telefonul imi cere MEP cod retea (0 Left.) Ma poate ajuta cineva? Dau o bere
  7. imi da eroare cand dau sa faca root la putin timp ca aplicatia nu raspunde
  8. Salutare , Am un Vivo X3L cu android 4.3. Vreai sa-i fac root dar vreau sa stiu ce softuri de root sunt compatibile pentru modelul respectiv si pentru versiunea lui de android.
  9. Am reusit , mersi. Cu ce program compatibil pot face si eu root pentru vivo x3?
  10. Am un vivo x3l primit cadou acu ceva timp si ieri am dat factory reset ca aveam nevoie dar nu mi-am dat seama ca se va schimba si limba... si acu tot meniul e in chineza. Exista vreun update/firmware sau orice altceva care il pot traduce in eng? specific ca , si cand era in engleza tot mai erau niste chestii in chineza prin el si anumite aplicatii restrictionate.
  11. Care ma poate ajuta si pe mine cu un cod de retea pentru deblocare? am incercat cateva dar nu sunt bune.
  12. E foarte cald credema dar la orice fel de temperatura e la fel ca nu de acu am problema asta doar ca nu am avut timp sa vad despre ce e vorba.. Deci ma gandesc ca poate fi vreo piesa ceva sau de la placa de baza... deci daca ventilatoarele se invart pt scurt timp curent intra Edit: Led-ul de aprinde si el pt o 1 sec 2
×
×
  • Create New...