Jump to content

adigzu

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adigzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. GorbanescuAndrei ...mane postul cu ...."Cum sa creez un sv de Metin" este al meu ...si acolo am fost ajutat foarte bine ...si am reusit sa creez un sv de Metin dar din cauza problemelor cu hack'ul si cu situatia financiara sv a cazut.Eu caut sa fac un Bypass la HackShield ...(poate nu sti numai metin are ca protector HackShield...) pentru jocul BlackShot Europa cauta pe youtube si o sa vezi jocul.Eu nu stau sa ma joc metin,lol,MineCraft ...ca nu le vad rostul. Si in legatura cu postul mai vechi ...cred ca este normal daca nu mai intri pe forum ceva timp trebuie prima data sa Saluti ...nu? Cine ma poate ajuta cu un ByPass la jocul BlackShot ...sau cine stie sa lucreze in C++ doresc un mic ajutor.
  2. Salut,ma numesc Adrian am 18 ani. Sunt aici pe forum pentru a fi ajutat in anumite lucrui pe care nu le cunosc. Am fost indrumat sa vin aici pe forum,deoarce mi-a explicat ca aici singur o sa fiu ajuta in problema mea si mai ales sa invat de la alti cum sa imi rezolv singur probleme. Una din problemel mele este ca doresc ca fiu ajutat cu Microsoft Visual C++ stiu sa lucrez in el cat de cat,dar nu reusesc sa fac un bypass pentru HackShield ...sau pentru nProtect Guard...si doresc ajutorul vostru cat de mic posibil. Sper sa ma ajute cineva cu cateva explicati pentru a putea sa imi termin treaba ...si stiu ca aici pe forum o sa fiu ajutat ! id Skype: optarull .... cine vrea sa ma ajute vorbim mai mult si ne cunostem pe Skype ! :DMULTUMESC MULT !!! Respect RST !!!
  3. Nu merita sa ajuti lumea asta sau mai ales romanul nu merit,peste tot unde am fost toti imi ziceau sa ajuti omul...era o vroba „Drumul spre iad e pavat cu inten?ii bune” nu mai merge cu binele in lumea asta "PACAT". Am venit aici pentru a invata si a pune in practica pentru ca m-am saturat sa stau ca pul...sa vad cu alti isi bat joc de mine sau de alti oamnei . Multumesc mult de ajutor !! O comunitate super ! (nu ma astp 88 de Views si 5 Replies ) WOW! Nu stiu daca am voie sa fac aici double-post.
  4. Salutare!!! Ma numesc Adrian(Adi,cum zic prietenii) am 18 ani, sunt din Craiova. In primul si primul rand sunt aici pentru a invata de la voi si de la acest forum multe lucruri drespre hacking si cracking,cunostintele mele in domenile acestea sunt cat de cat limitate.(dar ma descurc binisor) Dorinta mea de baza pentru inceput este ca vreau sa invata sa "sparg"diferite site-uri(ma refer la site-uri usoare nu va ganditi ca vreau sa va intreb cum sparg NASA),daca se poate sa ma ajutati voi personal sau daca nu sa ma indrumati spre posturi care contin ce imi trebuie pentru a invata si a pune in practica. Ce stiu eu sigur este ca la voi gasesc raspunsul si ajutorul de care am mare nevoie. Daca nu doriti sa ma ajutati si aveti chef de caterinca,mici si bere,atunci nu este necesar a va obositi sa ma injurati pentru ca creati o atmosferade de "rahat" pe care nu cred ca o doreste nimeni. Intrebarea mea ramane: Poate sa ma ajute si pe mine cineva ? Multumesc!!! O zi buna tuturor !!!
×
×
  • Create New...