Jump to content

megatyper

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

megatyper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu accepta adf.ly . Eu am scris ce am testat si merge.. ar trebui sa alegi dintre cele scrise mai sus ( toate platesC)
  2. Surfati cu Cheatengine pe viteza 100 !! O sa faceti 40000 credite in mai putin de o ora ! Like + rep
  3. 3-4 zile. Dar daca incerci sa faci vizite fake si nu din Twitter/Facebook/Bubblews nu te vor plati
  4. Este vorba despre Bubblews. Inscriere : http://www.bubblews.com/ Esti platit sa postezi ( limita de 10 posturi pe zi ) mai exact.. esti platit pentru : - Fiecare like primit - Fiecare comment primit - 10$ pe 1000 vizualizari - Plata paypal ! Dovezi gasiti pe internet slava Domnului. NU RECOMAND SA FOLOSITI TRAFFIC EXCHANGE PENTRU VIZUALIZARI ( NU VETI FII PLATIT !! ) RECOMAND SA FOLOSITI SOCIALMEDIA ( Facebook / Twitter ) , puteti face 10 $ pe zi lejer ! Edit Zatarra: Fara ref. Edit2 Zatarra: Daca eu scot refferal il lasi scos. Ban 6 luni
  5. Este vorba despre Addmefast . Inscriere : AddMeFast - FREE Social Promotion Spre exemplu intr-o zi am facut 200 Follows pe Twitter.. doar navigand pe autosurf ! Exista pe internet si Bot/Imacro script pentru Addmefast astfel incat sa va usurati treaba! Daca cineva stie/are un bot sau script functional rog sa il posteze Edit Zatarra: Fara ref.
  6. Inscrieti-va aici : DreamCash L.L.C. Dreamcash este cel mai bun site PPD la acest moment ! Si este romanesc !! Ofera pana la 16$ pe download , rata minima e de 0.15 pentru Indonezia, restul tarilor sunt platite foarte bine. Minimul de plata este 10$ iar plata se face pe data de 7 a fiecarei luni ! Puteti sa folositi 3 metode ! 1. Metoda Youtube Uploadati 10-20 videoclipuri si faceti minim 30000 vizualizari ( utilizati traffix exchange ), Incercati sa puneti videoclipuri despre hackuri, programe , conturi bla bla ( Alegeti voi nisele) Puneti in descrierea videoclipului adresa de download Dreamcash ! 2. Metoda torrentelor Uploadati 200-300 torrente . Incercati sa va axati pe : Filme , hackuri , crackuri .. etc Exemplu : Fa o arhiva a unui film, paroleazo, pune parola intr-un notepad si urco pe dreamcash , copiaza linkul de la dreamcash si pune-l intr-un fisier readme . Vei avea acum arhiva parolata a filmului + readme cu adresa dreamcash. Arhiveaza aceste 2 fisiere iar de data asta fara parola . Fa torrentul si uploadeaza-l pe : fenopy , monova , torrentfunk etc. REPETA ACEST PAS pentru fiecare torrent in parte ! Dovada de luna asta ! Zatarra edit: Fara ref.
  7. Am tot cautat un Traffic Exchange bun in sensul in care sa aiba volum de vizite unice si sa fie si trafic anonim ( sa nu fie detectata sursa ci doar vizitatorul si tara) si am dat peste Hitleap ( HitLeap - The Quality Traffic Exchange ) Acest site iti ofera ca membru premium Traffic Anonim , 30000 vizite si rata de 100% la surf ( are propriul viewer care sta cuminte in bara si iti aduna vizite ) . Cost Premium user : 3 euro sau 7 euro ( difera avantajele dar ambele au traffic anonim) Se pot cumpara si vizite !! ( merita investitia) Cum il poti exploata? 1. SEO pentru site/blog 2. Impreuna cu Adsense / Programe CPM / PTP / etc.. 3. Concursuri gen vizite etc.. Sper ca v-am fost de folos. Testat pana acum pe : CpmFun (CPM) , Yllix (CPM) , Adsense (CPM) , Surfactif (CPM) , Redgage (Paid per view) , Staree (CPM BUN), Bubblews ( Paid per view) Edit Zatarra: Fara ref.
  8. Aceasta metoda de a obtine un venit suplimentar consta in copierea si scrierea unor cuvinte ce va vor aparea sub forma de imagini, intr-un timp de 15 secunde. Pentru 1000 de cuvinte introduse veti primi cate 1$/0.90 $/0.75 $/ depinde de oferta in fiecare saptamana . Nu trebuie sa platiti nimic si veti lucra oricand doriti dumneavoastra. Totul depinde de rapiditatea cu care tastati cuv. si de cat timp alocati pentru acest job. Se pot face 100$ lejer pe luna ! Pentru inceput va trebui sa va faceti un cont pe acest site: MegaTypers | INDEX , accesand butonul “SIGN UP” si completand formularul de inscriere cu numele, prenumele, o adresa de mail valida, parola si nu in ultimul rand adresa de mail aferenta contului de PayPal (serviciul prin care veti intra in posesia banilor). La “Invitation code” completati urmatorul cod: 4RKS , si va voi ajuta in legatura cu orice nelamuriri in acest topic . Puteti incepe sa lucrati dand click pe "Solve Images" (partea stanga-sus). Va trebui sa scrieti in casuta cuvintele exact asa cum apar in imagine dupa care sa apasati enter. Imaginile urmatoare vor aparea automat: Daca o imagine este complet ilizibila, va trebui sa apasati butonul: “DON`T KNOW” sau tasta “Esc”: Veti vedea, de asemenea, deasupra imaginii timpul ramas pentru introducerea textului. Va trebui sa va incadrati in acest timp, altfel va aparea pe ecran un mesaj de eroare: Cand vreti sa luati o pauza sau sa va opriti, tastati textul in casuta si NU apasati enter ci dati click pe "SUBMIT AND PAUSE". Este singura metoda prin care puteti inceta lucrul: Nu tasta la nimereala! Este de inteles faptul ca se mai greseste si putem trece cu vederea daca nu se intampla prea des. Este total interzis a se tasta alt text decat cel din imagine(riscati sa vi se suspende contul definitiv). Apasati butonul “DON’T KNOW” numai atunci cand imaginea este ilizibila! Evitati sa apasati acest buton in cazul in care imaginea se incarca prea greu. De asemenea rapiditatea cu care apar imaginile este direct influentata de conexiunea la net. Pentru a vedea suma acumulata dati click pe "Profile and Payments”. In aceasta pagina veti gasi informatii precum: -Suma de bani acumulata. -Pragul minim la care veti obtine o plata(min. 3$). Platile se vor face in fiecare zi de luni prin serviciile: -Paypal; -Liberty Reserve; -Webmoney. Obs! Plata prin alte servicii ca: Western Union, Mail Order Checks and Debit cards, se va face odata pe luna. Eu deocamdata nu am scos nici o plata azi am auzit si eu de site ... Acu ramane la alegerea voastra daca la Invitation code vreti sa puneti codu meu sau nu ... Eu v-am prezentat siteul in mare parte Daca aveti nelamuriri le astept aici sa va raspund . Plati am vazut o groaza pe net nu are rost sa pun ... sunt
×
×
  • Create New...