Jump to content

z0ke

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About z0ke

  • Birthday 02/21/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

z0ke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cred ca au uitat sa instaleze intermediate CA pe server. Si Firefox are :) este SSL oricum , de ce te temi ?

  2. Proxy Goblin ala nici nu merge. Apare decat Cracked by.. deschide o pagina de adf.ly si gata. Oricum metoda e decat o pierdere de timp garantat. Daca era 20-30$/zi. Aveai garantat 250$ pe luna , asta doar cu un singur calculator + inca putin oferta faceai minim 500/luna. Deci te rog..
  3. z0ke

    Adf.ly

    Dar cum sta treaba ? Se pun afisarile toate le un loc dupa mai multe short-linkuri sau fiecare link cu afisarile lui ?
  4. z0ke

    Adf.ly

    Sigur! Dar cate putin din fiecare se strange, corect?. Un an nou fericit am iesit.
  5. z0ke

    Adf.ly

    'seara. Stie cineva sigur daca adf.ly mai face plata? Daca se poate un raspuns din partea cuiva care lucreaza cu ei. Multumesc. & Ne auzim pe anu viitor, distractia placuta tuturor. UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI.
  6. Mda, interesant, chiar aveam ceva in cap cu un server de CS, dar raman tot la ideea ca trebuie facuta o mica investitie pentru un host bun. De aici poti sa-ti dai seama cat de bine ruleaza un server hostat acolo free.| Oricum , multumiri.
  7. z0ke

    Doua mici sugestii.

    O Regula ar suna asa: Nu se accepta site-uri unde a-ti facut deface in loc sa anuntati administratia. Nu vad ce ar fii prostesc aici.. In fine, era o sugestie mai departe staff-ul decide.
  8. z0ke

    Doua mici sugestii.

    Acolo am vrut sa bat si eu, iar ceea ce spui tu e vorba de Anuntarea Vulnerabilitatii si poate asa ei vor avea de castigat. Dar din cate am observat prefera site-uri de rahat unde sa dea deface gen : Hacked by ... from RST. De ce nu afiseaza un printscreen acoperit putin unde sa arate ca site-ul X si Y au vulnerabilitatea cutare si ca au infromat administratia? La asta incerc sa ma refer. Sau cel putin o regula gen la ce am incercat eu sa spun si tu intelegi destul de bine.
  9. z0ke

    Doua mici sugestii.

    Da, dar sa nu uitam ca fiecare la randul lui a avut un mentor sau mai multi. Hai acum sa asteptm si raspunsul din partea lui si Nytro.
  10. z0ke

    Doua mici sugestii.

    Cred eu ca: Datorita sectiunii ShowOff majoritatea userilor din aceasta comunitate se concentreaza mai mult pe partea de black hat pentru a se afirma celorlalti ca ei o pot face si ca ei sunt, in loc sa faca ceva constructiv. Sa luam cazul lui TK , incepand cu istoria pe care a scris-o cu mana lui inainte de cele intamplate si ce a vrut sa dovedeasca, apoi unde sa ajuns.(presupun ca stii) De asta am facut sugestia referitoare la ShowOFF. Edit: @Sticky : Dupa cum am spus si in primul meu post. Am fost doar vizitator pana acum, n-am avut contact nici cu un simplu vizitator al acestui forum. Dar da, Nemessis e "El" si poate datorita postului tau acumulat cu al meu, va vrea sa faca acest lucru.
  11. O mica si buna sugestie cred eu din partea mea, a unui user cu 2 posturi, ma adresez in special lui Nytro caci dupa cum observ el face cartile la ora actuala si se dedica in totalitate comunitatii. Cred ca ShowOff ar trebuii scos cel putin pentru moment. De ce?! - Astfel cred ca la multi le va pierii chefu de deface-uri fara rost si dorinta de a se afirma. O a doua sugestie o fac pentru Nemessis. Cred ca cel putin un tutorial al tau, despre un comportament adecvat pe un forum, nu in special pe RST sau site/forum bazat pe aceasta nisa ar prinde bine oricaruia nu neaparat ca e pusti sau "matur". Felul in care se exprima , in care se comporta, etc. Mai departe cred ca iti dai seama ce vreau sa spun. Si da.. mi-ar placea si mie, mi-ar prinde bine si as citii acel articol cu drag cuvant cu cuvant. Asta daca mai stai pe aici. Multumesc si astept un raspuns de la amandoi.
  12. @ Nitryo , am incercat mai devreme sa ma conectez dupa chrome si mi-a dat o eroare: "Certificat de server nevalid" Am cautat 2-3 explicatii @ google. Am instalat firefox si am bifat pentru a merge mai departe cu incredere. Presupun ca e din cauza unor modificari. Imi poti da un raspuns scurt pentru viitor ce si cum ? Mersi.
  13. Aiurea..o harababura totala. Am urmarit acest caz si se vede clar ca staff-ul comunitatii nu are legatura cu aceste fraude, astfel erau cu totii arestati si cred ca faceau perchezitii in masa la multi dintre membrii activi ai forumului care foloseau un cuvant legat de cardingul online. " Filam " comunitatea de aproximativ 8-9 luni dar ezitam sa-mi fac un cont dupa care sa incep posta ceva anume sau intreba, pentru simplu fapt ca era o herghelie de copii ce se impungeau pe site-uri sparte si talente plesnindu-se peste nas din orice directie asa ca am avut doar un cont dupa care puteam citii si vedea tot continutu forumului fara restrictii. Acum dupa ce am citit posturile lui Nemessis si Nitryo am decis sa fac un cont dupa care sa incep posta ,daca se vor lua acele masuri promise in special de Nytro. Ar fii pretty. Asta ca un prim post pe forum. O seara buna si spor la treaba staff-ului. p.s : Ma bucur ca a-ti hotarat sa ramana RST in picioare.
×
×
  • Create New...