Jump to content

cns3212

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About cns3212

  • Birthday 09/28/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cns3212's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cns3212

    Furtul..

    Degeaba,cica ia dat contul inapoi de frica,prietenul(e varul meu), cum a aflat de el?Nu a aflat dar ia zis de pe alt cont pe contu furat,ce face daca nu ii da contul inapoi si au intrat asa vreo 20 pe el:))) iti dai seama,bine contul e fix pix,are doar pachet de cs+cz+cz,deci si daca ar face reclamatie,nu are ce sa faca,in pula mea se caca politia romana pe asemenea lucruri.Si faza cu rst-u,daca zic corect,sau nu,oricum scriu,so bagat FBI-ul ca politia romana nu cunoaste "limba tehnologica".Scuza-ti greselile gramaticale,si greselile mele in unele idei. Ne mai auzim,ceau amigos.
  2. cns3212

    Furtul..

    Furtul unui cont steam,prin keylogger/stealer se pedepseste cu inchisoarea?Vorbesc serios,ca primeste un prieten amenintari,ca ii face reclamatie si tot felul,sa fiti seriosi va rog.
  3. Cumpar cod pentru playzeek sa aiba: Clean Screenshot,Wall,sau Aim.Gen pentru EAC/VOIPLAY eac.modulle.dll,ofer in jur de 5 euro orange pe el,pentru mai multe detalii pm. OFF:Nu raspund la comentarii,off topic asupra acestui topic,ai ceva de vandut,dai PM,altceva vorbesti singur.
×
×
  • Create New...