Jump to content

brain.Sasha

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About brain.Sasha

  • Birthday 05/04/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brain.Sasha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut ! As avea si eu nevoie de Differential Diagnosis of Internal Diseases - Dr Robert Hegglin , daca o are cineva . Toate cele bune . In germana se numeste Differential Diagnose Innerer Krankheiten .
  2. Merci de informatie . Evenimentele de genu nu au intotdeauna promovarea de care e nevoie . Sunt la Info la Unibuc si niciodata nu aud de evenimentele care se organizeaza la Poli . Probabil si viceversa .
  3. Si cu aceasta metoda poti sa obtii >3000 pe zi . Vazusem zilele trecute acel topic . Toti se plangeau ca nu mai merge . Asa ca am cautat ceva care "merge" tot timpul . M-am uitat acum si am vazut ca a rezolvat intre timp cineva . Multumesc.
  4. Download: https://mega.co.nz/#!9ll1VYyY!A46Jfjseeligr2XQcQoHQ2Vk9a4d0UeggZaQhADeO6Q License: Email: free@custombotsolutions.com License key: free Download ---> Install ---> Scrieti licenta de mai sus ---> Accounts Settings ---> Introduceti contul de Addmefast ----> Test accounts ---> Modules ---> Selectati cat vreti sa auto-vizioneze ---->Run Avand in vedere ca este free merg doar vizionarile SoundCloud si Youtube . Merg bine , softul scrie si captcha . 100 puncte in 10 minute(eu am setat delay-ul la 15 secunde ) . Din ce am citit de la tipul pe care l-am procurat , unii care au trecut de 1000 de puncte autogenerate pe zi , au primit block.(Eu m-am oprit la 300 de puncte ~ 20 YT views si 20 SC views ) Puteti sa-l testati pe un cont nou sau cum doriti . Pentru o versiune full , urmariti linkul de la e-mail . Am inteles ca tipul face softuri de calitate , fiind foarte apreciat . Nu garantez . Toate cele bune .
×
×
  • Create New...