Jump to content

lulux

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About lulux

  • Birthday 01/01/1975

Converted

  • Location
    congo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lulux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Vezi de treaba...am cateva anunturi pe olx cu ceva produse. La unul,cu un aparat foto de colectie, unde pretul este mai mare decat pe ebay(cca.65%) am primit gramada de astfel de cereri(oferte). Toti vroiau datele bancare sa-mi plateasca,nici tu negociere,cat e transportul,nimic din astea. Am zis ca vreau prin paypal...a zis ok. Mai sa-mi bag:D Apoi am zis ca nu mai am contul activ si ca vreau prin W.Union si au disparut ca prin ceata. Stai linistit,masinile se vand tete a tete .
  2. Nu prea am timp si nu am mai facut electronica de vreo 2o ani Am cautat si gata facut dar n-am gasit...daca imi poti da un link,raman indatorat.
  3. ...facem si cursuri,da' pe banii lor Ok.legea e lege si trebuie respectata si tare sunt curios de normele metodologice de aplicare. In mod sigur acestea vor intarzia sau vor fi de rasul lumii. Una peste alta,nu au sa reuseasca sa puna bete-n roate unora care au idei nastrusnice.
  4. Ok,ai dreptate! Ma tot uitam pe saitul ala ''wifimag'' si tot trec de la o optiune la alta....sunt nehotarat ca prosta-n fata p...li.
  5. Nu-i nevoie de afisaj,reglajul poate fi si din minut in minut. Posteaza schema,s-o vad si eu.
  6. Am nevoie de un temporizator de 1-5 minute,reglabil,alimentare la 12v. Trebue sa aiba un push buton,care odata actionat, sa porneasca temporizarea. Mi-l poate realiza cineva?
  7. Si daca-mi scot antena la geam si dau net la juma' de cartier ce or sa-mi faca? ....ca nu stiu sa-l parolez
  8. Lasa-mi un nr. pe privat,sa te stresez putin.
  9. Asta cu ce e mai avantajos decat celalalt?
  10. Access Point TP-LINK TL-WA5210G este bun pentru distate mari ,cca.2km? Prezinta stabilitate la conditiile meteo nefavorabile? Multumesc anticipat.
  11. Va salut,este cineva priceput sa-mi monteze doua accespoint-uri pe 5 giga (distanta intre ele cca 1200metri cu vedere directa), in zona Valenii de Munte Prahova?
×
×
  • Create New...