inthel Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 buna baietiam si eu o problema cu un card de 128 mmc il folosesc pe un nokia n-gage si 6600 .l-am cam umplut si vroiam sa-l formatez. am incercat din telefon si s-a incarcar pana la jumatate apoi a dat un mesaj "Out of memoy" si s-a oprit.l-am bagat in cititor de carduri si am incercat sa-i dau de acolo format dar mi-a spus ca Windows este incapabil sa termine formatarea"mi-ati putea recomanda un program special mai capabil?multumesc Quote
RealitySucks Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/sd_formatter.htmlpoti sa incerci asta pentru inceput, eu l-am folosti si am fost multumit de versiunile anterioare...si mai poti sa incerci sa stergi manual din windows cu card reader-ul informatiile de pe el inainte de a formata. e mai safe. Succes Quote
inthel Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 ms ... acum incerc cat despre :si mai poti sa incerci sa stergi manual din windows cu card reader-ul informatiile de pe el inainte de a formata. e mai safe. Succesnu mai merge citit ... dar asta trebuia sa fac inainte Quote
~Xenoger Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 iti recomand sa postezi pe un forum de specialitate. Quote