Jump to content

~Xenoger

Active Members
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ~Xenoger

  1. ~Xenoger

    Rate sig

    note pentru ce ? nici macar nu sunt brute ! acum ce sa facem sa dam note pentru toata lumea care e in stare sa deschida photoshop.exe si sa urmeze 2 pasi dintr`un tutorial ?
  2. vorba americanilor "it`s a good start" ! .. se vede ca ai muncit la ele si ai investit timp , bravo ! Cum ai dedus ca daca tragi 2 linii in Photoshop or esti in stare sa urmezi niste tutoriale esti automat web designer ? Plus nu poti compara un web designer/grafician cu un programator pentru ca diferenta e de la cer la pamant. Ala scrie cod pe cand celalalt trage linii ..
  3. cat costa un pachet/cutie ? si cate bucati ( tigari ) ies dintr`unul
  4. Mi se pare absurd sa se astepte crearea unor aplicatii magnifice/deosebite din partea unor pustani de 13-14-15 ani, deoarece acest lucru presupune ca acei copii sa studieze/programeze inca de la 10-12 ani pentru a le putea crea si a cunoaste cat de cat limbajul. Nu cred ca un copil de 10-12 [ la varsta asta probabil ca inca se uita la desene si crede in mos craciun si iisus ] poate sa fie atras de programare unde da peste cifre si litere care pentru multi adulti reprezinta o scriere cuneiforma .. dar pentru niste bieti copii !? Probabil ca aceasta este si explicatia pentru care calitatea aplicatiilor lasa de dorit , toti fiind atrasi de mirajul salariilor , apucandu-se sa programeze doar pentru asta , fara a o face din placere. Stim cu toti ca atunci cand nu este placere lucrurile se schimba complet. EX: - un lucru placut : atunci cand saruti o fata , o ora ti se pare un minut. - un lucru neplacut : cand tii mana pe un corp incins , un minut ti se pare o ora
  5. Bine ai venit ! .. oamenii priceputi sunt intotdeauna respectati
  6. Ai dreptate insa .. in ziua de azi tot mai multi copii se apuca de la varste fragede de programare 12-13 ani doar pentru ca sunt impinsi de catre alte persoane datorita salariilor din IT .. si urasc oamenii astia !
  7. Domino este un caz special , probabil a avut pe cineva in spate care l-a indemnat si l-a ajutat sa se apuce de la o varsta asa frageda de programare.
  8. Daca nu stii de ce sloboz te apuci sa vorbesti ? 4 devine 7 iar 6 devine 8 iar uploadul decat la cel de 8 se mareste cu 256 kbps.
  9. Nod32 mi se pare cel mai bun.Apropo , pentru fanii Kaspersky trebuie sa ii anunt ca pagina oficiala a antivirusului din romania a fost sparta asa ca ... halal oameni lucreaza pentru Kaspersky
  10. the judger aka oxygen ii baiat olimpic pe faza nationala la informatica , sta in zal-au , vecin cu x , nu ii place alcoolu , invata la cns , e mort dupa fifa .. restu secret ! si imi e dator cu o bere PS : persoanele cu identitate multipla sunt invitate la o demonstratie de penis captivus.
  11. orice sistem de operare Windows pe 32 de biti suporta maxim 3 GB rami ! exceptie face Vista pe 32 de biti SP1 care suporta 4 GB.
  12. Important e ca copilul a folosit mai bine formula aia decat cei de la NASA, important e ca acel copil a stiut sa foloseasca computerul mai bine decat cei de la NASA. coboara cu picioarele pe pamant.. ca la urma lumea daca va fi salvata, va fi salvata tot de un copil care foloseste formule inventate de altii sau computere mai bine decat cei de la NASA ca doar orice mica greseala poate afecta nu? hai noroc e prea mare conspiratia ca sa iti pot da un raspuns.
  13. l`a intrebat str0ke pe Dan ( cel care a anuntat moartea lui rgod ) cateva lucruri personale pe care doar prietenii le stiau .. iar Dan nu a fost in stare sa raspunda corect , asa ca nu cred ca e mort !
  14. prea veche ! google dorkz`urile astea au fost postate de mult aici de Elias.
  15. Posteaza si tu niste wallpapers facute de tine sa vedem cat de bun esti tu 1.E doar opinia lui , de asta este democratie. 2.Orice fiinta cu 2 maini poate sa faca ce ai vazut mai sus , nu e nevoie decat de cateva brushuri si doua trei tutoriale , ce ti se pare asa greu ?
  16. Mai mult ca sigur sunt sprijiniti de vreo organizatie extremista. Aproape toate conexiunile care se desfasoara in spatiul unei tari se afla sub supravegherea guvernului.
  17. 1.Nu e un tip ci e o echipa. 2.Is terminati toti ( fara pic de demnitate ). 3.Numarul e asa de mare deoarece fac mass-deface ( adica la toate siteurile dp server ) Numai intr`o zi stiu ca a facut (echipa ) deface la 19 mii de siteuri. Dar , la ce conteaza ? Eu zic ca mai bine s`ar apuca de cultivat melci.
  18. is fake ma .. ii prea de tot !
  19. credeam ca sunt singurul care o suspecteaza pe danielle
  20. ubuntu live cd se misca infect fata de unbuntu instalat ... oricum si procesorul te cam tine pe loc, ar trebui ceva mai multi mHz eu nu am reusit sa instalez beryl :roll:, a reusit careva ? imi dadea erori la anumite librarii Am rulat beryl/compiz pe o placa video ATI x1550/1300 atat pe Fedora 8 cat si Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 si Kubuntu 8.04
×
×
  • Create New...