unulsingur2000 Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 (edited) Salut nu stiu daca mai e deschis un alt topic despre subectul asta ..daca e atunci rog adminul sa stearga topicul// Am si eu o ,,problema,, Am cumparat din anglia un sony xperia z5 la abonament pe rteteaua teleofonica 3G si as dori sa il decodez.. Am inteles ca daca il resoftez pot sa il ,,rescriu cu retelele de la noi din ro... Va anunt ca e prima data cand ma lovesc de problema asta si nu prea stiu bine ce si cum... Am intalnit o postare care zice de ODIN ..nu stiu daca e bun sau daca ma ajuta cu ceva .. Am incercat si cu FLASHTOOL Ce rugaminte am la voi daca stie cineva un sit cv de und e sa iau programele necesare pentru al putea resofta si sa mearga pe retelele de telefonie dela noi ... Acum am ANDROID LOLIPAP ultima varianta ... Softrui tot am gasit pe net dar mie frica cada se instaleaza si softruile alea or fi pentru o alta tara nu romania si atunci va merge pe retelele dn x tar ace fac c anu mai am softul pentru anglia pe reteaua asta 3G De acea va rog poate stiti vriun sit ceva de und e sau informatii si programe pentru a imi resofta telefonul Va multumesc si astept un ajutor de la voi Edited March 4, 2016 by unulsingur2000 Quote
cosminkent Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Tot din Anglia am luat si eu la abonament Z5 de la vodafone! L-am decodat cu 9 lire cu codul original! Daca vrei iti trimit detaliile! Quote