Jump to content

cosminkent

Active Members
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

About cosminkent

  • Birthday 08/29/1989

Converted

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

5748 profile views

cosminkent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Nu stiu bugetul de aceea v-am spus sa-mi spuneti un pret (in mare) , ideea este ca persoana care va face site-ul contracost va beneficia si pe viitor de alte proiecte!
  2. Baza de date imi trebuie doar sa stocheze informatiile pe care utilizatorul le introduce pentru asigurare (nume,adresa,etc!) In rest nu am nevoie de login, sau de alte chesti cu site-ul Omu isi baga numnarul masini (chestia aici ca dupa ce daugi numarul masini iti gaseste ce model e ,anu fab, culoarea,etc) si datele si dupa ce a dat de exemplu (trimite) acele date sa fie trimise catre email-ul companiei si in acelasi timp sa fie stocate si intr-o baza de date.
  3. Buna ziua , am nevoie de un site de asigurari ca acesta : http://www.icukinsurance.co.uk/ cu tot ce implica categoriile de pe acel site! Iar ca tema pentru el ar fi asta: https://www.directline.com/ sau ceva mai modern!! Categoriile de pe http://icukinsurance.co.uk au fiecare un quote de care am nevoie si datele trimise de client sa fie stocate intr-o baza de date si in acelasi timp sa fie trimise si pe mail dupa ce clientul termina de complectat! Cam asta este in mare parte de ce am nevoie in mare parte! Cat m-ar costa un astfel de site! Nu vreau cu login, sau alte aiureli, sa fie cat mai simplu si modern! Multumesc mult!!
  4. Tot din Anglia am luat si eu la abonament Z5 de la vodafone! L-am decodat cu 9 lire cu codul original! Daca vrei iti trimit detaliile!
  5. Instaleaza Kies! Asa am patit si eu cu un Samsung Nexus. Dupa ce am instalat Kies nu mai am probleme cu driverele. Windows 7 32b
  6. Le gasesti maine pe olx cu 2-3 milioane in plus ))
  7. 1 11612363 Vineri 21 noiembrie, 2014 07:29 361.99 Lei Comand? înregistrat? 2 11602916 Vineri 21 noiembrie, 2014 07:22 245.98 Lei Comand? înregistrat? :/ 9447 de comenzi in decurs de 7 minute intre comenzile mele
  8. Deja are momente site-ul cand ii pica si clanta nu doar balamalele ) am stat 3 minute sa se incarce o pagina
  9. cosminkent

    Log-uri

    Am reusit Multumesc D3v1lz
  10. ?eapa FabricadeDiscounturi.ro: Libra Bank a oprit toate tranzac?iile | Economica.net | Romania TV
  11. Am avut si eu un pc cu placa aceea minunata fx5500 = de toata jalea placa asta video Vezi ca daca nu ma insel sunt niste drivere modificate pentru fx5500. Incearca-le , se va simti o oarecare diferenta.
  12. Paste fericit, multa sanatate si caldura sufleteasca!
  13. E super, se vede si se misca super bine. Sent from my MB526 using Tapatalk 2
×
×
  • Create New...