Jump to content

PetreTerror

Active Members
  • Posts

    496
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PetreTerror last won the day on July 26 2009

PetreTerror had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PetreTerror's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Salut, Imi vand contul de Mortal Kombat X pentru android, nu stiu sigur, dar banuiesc ca poate fi folosit si pe ios deoarece datele contului sunt salvate in cloud-ul celor de la warner bros. Contul mai are vreo 250 souls si vreo 250000 de coins. Il am de mult timp si va puteti juca online linistiti. Daca va intereseaza, lasati un pm ca sa discutam.
  2. WP Robot vandut, a mai ramas scrapebox .
  3. Nu te asculta nimeni, stai linistit. Eu cred ca problema este placa de baza . Am avut aceeasi problema cu un HTC acum 2 ani . Bateria se descarca extrem de repede si se si incalzea foarte tare pe deasupra . Dupa ce au schimbat placa de baza cei de la service totul a functionat cum trebuie . Din pacate cred ca stii ce inseamna schimbarea placii de baza si ce costuri implica .
  4. Oferta este inca valabila .
  5. Vand Vand Scrapebox si WPRobot . Detalii, pret etc pe pm .
  6. Buna, Cand returnati un produs cumparat de pe emag, produsul trebuie impachetat de catre mine sau il pot da la curier numai in cutia sa ?
  7. Eu le-am dat un email la adresa de contact si mi-a trimis mesaj de la yahoo ca adresa nu exista ...
  8. Probabil ca sa vada in ce cantitati sa comande.
  9. Azi am vazut o reclama la tv pentru site ul asta : Preturile sunt extrem de mici in comparatie cu a celorlalte site uri si din acest motiv mi se pare ca este teapa . Perioada de livrare este de vreo 3-4 saptamani, iar la termeni si conditii se precizeaza ca ei pot sa intarzie livrarea oricat vor ei, iar daca doresti sa reziliezi contractul pierzi banii . Pe de alta parte, ma gandesc ca tipii de aici cumpara produsele en gros de pe site-uri gen alibaba, de unde le achizitioneaza la preturi destul de bune, de aici si termenul mare de livrare. In acest mod, poti sa iei produsele direct de la furnizori cum sustin ei pe site . Daca e reala treaba, ideea e grozava si va determina furnizorii online(gen emag, altex, flanco) sa reduca si ei preturile, insa sunt prea multe semne de intrebare si chestii dubioase, in sensul ca transportul sa face doar prin curier, poti plati doar cu cardul, nu si ramburs etc. Ce parere aveti ?
  10. Dupa cum am spus in titlu, vand domeniul financial-magazine.org . Nu l-am mai folosit de foarte mult timp, dar inainte aveam pe el un site de stiri internationale . Backlink-uri erau de la destul de multe site-uri de stiri care imi preluau continutul . Chiar si pe wikipedia veneau cateba backlinkuri din cate imi amintesc. Domeniul nu este banat pe adsense si nu a fost in sandbox . Poate fi folosit foarte usor pentru un autoblog, pentru ca la unele sectiuni de stiri foloseam chiar eu wprobot cu licenta cumparata . Cred ca s-ar putea sa pot vinde si licenta pt wprobot, pentru cei interesati . Daca sunt doritori seriosi si vin cu o oferta serioasa, as fi incantat sa incheiem aceasta tranzactie . Multumesc !
  11. Google Panda si-a facut de cap in ultimul timp si a trimis in sandbox o multime de site-uri pe care algoritmul google le-a considerat "inutile" . Dupa cum stiti, continutul este foarte important pentru un web site, dar in acelasi timp si cam cu aceeasi valoare, backlinkurile continua sa fie necesare . Am spre vanzare o lista custom High PageRank, care sa vad ajute sa urcati in rank-ul google mai sus . Lista contine linkuri unde puteti sa lasati comentariu cu un backlink catre site-ul vostru .PAGE RANK-UL ESTE AL LINKU-LUI unde lasati comentariu SI NU AL SITE-ULUI CARE CONTINE LINK-UL . Lista contine : PageRank 7 -2 link-uri PageRank 6 -16 link-uri PageRank 5 -52 link-uri PageRank 4- 119 link-uri Lista costa DOAR 10 $ / paypal. Pretul este "modic" zic eu , iar raportul calitate/pret trage tare inspre cumparator . Multumesc !
  12. jocurifrumoase.org nu am avut timp de el si am nevoie de niste $ ! detalii pm
  13. Salut daatdraqq, Infractiunea de lovire se pedepseste cu inchisoare . Citez din codul penal : "(al.1)Lovirea sau orice alte acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda. (al 2) Faptele prevazute la alin. 1 savarsite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 1 an sau cu amenda" Practic actele de violenta pot sa fie facute cu propriul corp, prin obiecte contondente sau prin violenta morala . Constituie infractiunea de lovire si aruncarea in victima cu un obiect, lovirea cu palma sau piciorul, precum si amenintarea cu lovirea urmata de caderea victimei din cauza impiedicarii . Din pacate un certificat medico-legal rezolva multe, deoarece cercetarile se fac in functie de numarul de zile de spitalizare sau in functie de constatarile medicului . Daca vrea sa ii vada pe cei care l-au agresat dupa gratii sau cel putin sa ii vada ca platesc amenda, eu recomand gasirea unui avocat si a unor martori de preferabil 3 la numar, cu credibilitate . Cazurile de lovire sunt cazuri usoare, iar de regula procesele nu dureaza mult pt ca multe ajung sa se rezolve pe cale amiabila ,insa s-ar putea sa faca multe drumuri pe la judecatori, curtea de apel, inalta curte de casatie si justitie, care poate nu merita pt un pumn in burta... O zi buna !
×
×
  • Create New...