danutzvv Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 ... 8) De fiecare data cand iau un film sau am un film si n-are subtitrare ma cam enervez asa ca... nu fac reclama dar... www.subtitrari.exsto.ro m-a ajutat! Si de acum va spunca este mai usor sa cauti pe el! Unii cautau inainte pe www.subtitrari.regielive.ro sau www.subs.ro sau multe altele! Dar acum... Mai nou am descoperit canda umblam pe NET un... Motor de cautare de subtitrari!!! Deci ca sa nu ne mai batem capul de acum cu subtitrarile cautam pe....? :www.subtitrari.exsto.ro!!!Nu e o chestie hack dar e destul de folositoare... :roll: :oops: :twisted: 8) Quote
danutzvv Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 ... 8) De fiecare data cand iau un film sau am un film si n-are subtitrare ma cam enervez asa ca... nu fac reclama dar... www.subtitrari.exsto.ro m-a ajutat! Si de acum va spunca este mai usor sa cauti pe el! Unii cautau inainte pe www.subtitrari.regielive.ro sau www.subs.ro sau multe altele! Dar acum... Mai nou am descoperit canda umblam pe NET un... Motor de cautare de subtitrari!!! Deci ca sa nu ne mai batem capul de acum cu subtitrarile cautam pe....? :www.subtitrari.exsto.ro!!!Nu e o chestie hack dar e destul de folositoare... :roll: :oops: :twisted: 8)scz... :oops: ... la pagina asta ma refeream http://subtitrari.exsto.ro/ Quote
nicu1991 Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 stiam ca prostia nu doare...era un proverb bani da creier canci Quote
danutzvv Posted April 29, 2008 Author Report Posted April 29, 2008 dar ce? nu e buna pagina...? :oops: Quote
theee Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 mie mi se pare k arata bine, dar acuma nu am nevoie de vreo sub, asha k ink nu iam vazut valuarea... :twisted: :twisted: :twisted: Quote
Ras Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 incercati si pe: titrari.ro si subtitrari.softpedia.com bafta! Quote