Jump to content

danutzvv

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by danutzvv

  1. cine vrea un nume de server ? spr2.idle.ro
  2. dar ce? nu e buna pagina...? :oops:
  3. scz... :oops: ... la pagina asta ma refeream http://subtitrari.exsto.ro/
  4. ... 8) De fiecare data cand iau un film sau am un film si n-are subtitrare ma cam enervez asa ca... nu fac reclama dar... www.subtitrari.exsto.ro m-a ajutat! Si de acum va spunca este mai usor sa cauti pe el! Unii cautau inainte pe www.subtitrari.regielive.ro sau www.subs.ro sau multe altele! Dar acum... Mai nou am descoperit canda umblam pe NET un... Motor de cautare de subtitrari!!! Deci ca sa nu ne mai batem capul de acum cu subtitrarile cautam pe....? : www.subtitrari.exsto.ro!!! Nu e o chestie hack dar e destul de folositoare... :roll: :oops: :twisted: 8)
  5. danutzvv

    Usefull Links

    asta e adevarat dar nu la toti...unii sunt prea ... prea... cu jocurile!!! ThX invatati si voi ceva mai folositor mah oamenilor(care sunteti nou pe forum nu toti!!! :twisted: :twisted: :oops: :? :shock: :arrow:
  6. facut de tine sau gasit pe NET? :shock: :?: :roll:
  7. mah onixx eu am auzit de o chestie!!! in privinta cu metaldamage! Stii ca pe primul loc este EagleDriver! si mai stiu...ca ... " We live for HACK"... pai nu? Asa ca m-am apucat intr-o zi , caci nu aveam chef de scam sau deastea asa ca am incercat cam 2 minute parole... si acum EagleDriver imi apartine! Deci iti dau un sfat! Incearca 2 min la un cont vreo 20 de parole sau... :oops: si o sa vezo ca o sa ajungi sa ai si 10 conturi bune... asculta de sfatul meu .... nu am scam(deocamdata) dar ti-am dat un sfat!
  8. ce 255.000..... de puncte? la inceput !? nu are cum ! io mi-am facut cont dar incepi de la 116 P! :twisted:
  9. ciudat eu nam gasit nici un virus,,,,sau nu am eu antivirus bun dar ms oriqum :shock: 8) 8) 8)
  10. ooooooooooo thx man iti dau o bere la prima pensie 8) 8) ms ms ms
  11. super tare frate [moa ce am mai uimit io prietenii cu asta ]
  12. mie numi merge :cry: :cry: :cry: :cry:
  13. DeathCom dak ai posibilitatea zimi te rog si mie cum sa fac setarle pe un n73! ms anticipat P.S. apropo u pe ce retea ejti??
  14. nici mie nu imi merge (pe n73) :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
  15. salut,am si eu un n73 si as dori dak stiti si voi niste chestii noi sa invatz de pe el. nu il am de foarta multa vreme dar sunt multumit de el va rog dak stiti programe , aplicatii ,orice postati aici! ms anticipat :oops: :oops: :oops: :oops:
  16. mai bine un laptop k de telefon sunt multzumit! :oops: P.S. am un nokia n73 :oops: :oops: :oops:
  17. asa-i 030893 nu mergg pe toate telurile :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  18. dar nu prea cred eu ca exista Flooduri Yahoo ! serios
  19. dar nu prea cred eu ca exista Flooduri Yahoo ! serios
  20. si la ce putem folosi programul caci l-am luat dar nu ..... stiiti voi!... :oops:
×
×
  • Create New...